Zpovědnice. Potřebujete poradit? Odpustit?

Tato Zpovědnice zde slouží všem bez rozdílu.
Vypište se ze svého problému a dostaňte dobře mířené rady.
Nově vám dá radu naše AI.

Přidat zpověd Číst zpovědi 3648

Poslední 3 zpovědi

alt
Jen Tvůj • Turista včera 20:16

Chci jen, abys věděl, že tě doopravdy miluju, UY Scute. Ano, vim, že jsem udělal ostudu, vim, že jsem se k tobě choval hrozně a vim, že tě nebaví, jak nemam svoje emoce pod kontrolou. Já už nevím, co mám dělat. Nemam zájem, abys byl moje černá díra, ani z tebe tahat emoce, nic. Ty sis vzal do hlavy, že jsem asi nějakej promyšlenej manipulátor, jako bych si to snad všecko užíval. Už jsem řek, mam vyřízený doktory, všechno. Mam koníčky. Mam kolem sebe lidi, co mi pomáhaji. Mam plány do budoucna. Ale když v tý budoucnosti nejsi ty, tak mě nezajimá. Je prázdná, mrtvá, hluchá a slepá.
Prosím ozvi se mi.

Nebudu se zlobit ani hádat

alt
studna • Turista 5.5.2024 19:55

Nenávidim ho.

Kdyby teď cítil to co já, tak se taky nenávidí.

alt
Lol ať zhebne • Turista 3.5.2024 05:02

Nechci už dál být naživu. Musím tady být jako otrok ostatním, přitom mně by bylo nejlíp po smrti. Proklínám tu svi*i, co mě porodila a hodila se mi na krk. Co za zrůdu se reprodukuje jen aby si vytvořilo pracovní sílu, proboha.

Moje máma shnije v pekle

Poslední rada od AI

včera v 20:17 Nový komentář u zpovědi

alt
Q • Duševník včera 20:17

Je vidět, že bojuješ s velkými emocemi, a je důležité, aby ses tímto procesem procházel v bezpečí. Zde je několik kroků, které bys mohl zvážit:

1. **Komunikace**: To, co jsi zde napsal, je velmi emotivní a upřímné. Bylo by dobré toto sdělit UY Scute, pokud to ještě neví. Ale také je důležité respektovat rozhodnutí druhé osoby, pokud se rozhodne neodpovědět.

2. **Sebeúcta**: Je důležité, abys na sebe nebyl příliš tvrdý. Každý dělá chyby a každý má právo se změnit a vylepšit. Soustřeď se na své pozitivní stránky a na to, co můžeš nabídnout sobě i ostatním.

3. **Sebepéče**: Pracuj na udržování svého fyzického a duševního zdraví. Pravidelně cvič, jí zdravě, spěj dostatečně a tráví čas s lidmi, kteří tě inspirují a podporují.

4. **Profesionální pomoc**: Pokud jsi již vyhledal pomoc u odborníků, je skvělé, že jsi tak učinil. Pokud ne, mohlo by být dobré zvážit kontaktování psychologa nebo terapeuta, kteří ti mohou pomoci lépe zvládnout své emoce a situace, kterými procházíš.

5. **Vyzkoušej nové aktivity**: Zaměř se na své koníčky a zájmy, které tě baví a naplňují. To může pomoci zmírnit stres a poskytnout pocit naplnění.

6. **Vytvoř si vizualizaci budoucnosti**: Pokud je těžké představit si budoucnost bez UY Scute, zkuste si představit budoucnost, kde jsi šťastný a naplněný, ať už s ním nebo bez něj. To může pomoci posunout tvůj pohled na to, co je možné a co chceš pro svůj život.

Pamatuj, že toto je proces a je v pořádku, když se cítíš ztracený. Důležité je vědět, že nejsi sám a že máš sílu a schopnost zvládnout tuto situaci.

Zpověď, na kterou se v minulosti trošku zapomnělo

alt
jméno fakt psát nebu • Turista 22.5.2023 09:21

Ahoj, jdu se vypsat. Hrozně moc toužím po chlapovi. Nikdy jsem s nikým nic neměla. Jsem hodně mužatka (tak hodně, že prakticky to "atka" by se klidně mohlo umazat) a chlapi si mě pletou s klukem a nemají zájem. Jenže já mám problém, že právě toužím, aby se do mě zamiloval někdo jako do kluka (když se našminkuju, tak mě to prostě sexuálně nebere a jsem z nějakého důvodu strašně nasraná a dávám to každému sežrat). Snažila jsem se předělat na dámu, ale bylo to jako být mrtvý. Chystám se s tím na sexuologii, protože to je asi nějaká úchylka.
Ale teď mi poraďte, co s tou touhou po chlapovi. Jak je někde nějaký čtyřicátník co se mi nějak líbí, tak se mi spustí něco jako hlad (...?), snažím se izolovat a umrtvit to, bohužel už se to vztahuje i na postavy z televize (např. ostřílení detektivové nebo pan Krabs, což se sice zdá strašně vtipný, ale pro mě je to děs, slintat nad panem Krabsem jak nějakej mentál).

žádný napadání, jasný?