Příspěvek

alt
Rhianon • Upírka 2.12.2011 14:23 • pro všechny

Recept Kouzlená sedma
1) Přestaň si zlé věci v životě tolik brát; trochu nadhledu do života neškodí.

2) Všechno zlé je pro něco dobré; stále si to opakuj!

3) Na chvíli si sedni a vzpomeň si co jsi chtěl dělat předtím, čemu jses chtěl začít věnovat. Vybav si proč ses tomu nevěnoval, proč jsi se k tomu nedostal a pak zvaž jestli na to nyní máš a pokud ano směle do toho; není většího balzámu na srdce i duši než vlastní sny a jejich uskutečňování.

4) Vem si nějaký blok nebo kus papíru a napiš si do sloupce čeho chceš dosáhnout; např.: Koupit si playstation, ... atd.; pak si vyhledej, třeba na netu, kolik všechno stojí a začni postupně šetřit nebo hledat cestičky jak se k tomu dostat je-li to něco většího Opravdu na dlouhou dobu tě to zabaví a posune v životě zas o něco dál

5) Nikdy nebude tak špatně, aby nemohlo být ještě hůř; buď tedy šťastný za to jaké to nyní je, protože máš štěstí, že není ještě hůř. To je mantra zasraných optimistů; jsem jedna z nich

6) Uvědom si jedno, v životě se vždycky něco zesere, ale ty sám o sobě se to musíš naučit využívat ve svůj prospěch, ke svému vývoji a obohacování, protože to jsou cestičky, lépe řečeno, menší turbulence, které ti však neublíží naučíš-li se padat a následně se postavit a jít po neprošlapané cestě, jež se ti tím najednou otevřela. Je to jako přerod do nového života, spíš do nové jeho části. Važ si jí.

7) Nakonec se zamysli a zkus si vybavit všechny chyby, které jsi udělal. Nijak si nenadržuj, buď k sobě krytický až si analizuješ události tak se od té chvíle snaž, aby jsi byl ty sám lepší. Je snadné na druhé svádět vlastní pochybení, ale nejde to dělat do nekonečna. A věř mi, vždycky je někde tvoje chyba, ikdyž malá. Zdokonaluj sám sebe a budeš lepším, šťastnějším a vyrovnanějším člověkem než jsi nyní.

0 komentářů

Diskuse