Příspěvek

alt
Bodom_girl • Upírka 24.10.2007 21:54 • pro všechny

Haista vittu! aneb jak je to do hajzlu mozny
Sobotni vecer by na prvnim pohled patril k tem normalnejsim. No co tak si du s deckama do delsi dobe na koncert. Na tom by na prvni pohled nebylo vubec nic divneho, ale bohuzel bylo.

Skupinka lidi, se kterou jsem tam byla se velmi lisila od nasi bezne squadry citajici vetsinou Davida, Fida, Lukeho a ve vzacnejsich pripadech Klarku, gregra, Pospeca a Vodisa. Ve vysledku tam nebyl nikdo z vyse jmenovanych, teda az na Vodisa,se kterym sem se potkala uplnou nahodou. Nikdy bych neverila,ze to reknu,ale Vodis mi byl v cestecne prenesenem slova smyslu zachranou z nekolika situaci kdy s emi chtelo zvracet. jak z hudby tak casteccne i ze spolecnosti. Lidi sme znala vice mene od pohledu, jednoho vubec,ale s tim sme si paradoxne nejlip pokecala.

Jak sem jz z minovala tak z hudby se mi chtelo blejt. Bylo to proste neco otresnyho, vubec me to nezaujalo. Proto sem taky vetsinu koncertu travila u baru mimo mistnost kde s enachazela stage. No duvodu sem k tomu mela vic. Na tomhle miste sem si totiz uzila svuj nejkrasnejsi koncert americke thrash metalove legendy Exodus. Jo bylo to skvely uzasny ale prece jen nohra,aktera uz s koncertem nesouvisela mela celkem horkou prichut. Ikdyz sme se pres to prenesla doela obstojne tak mi to misto vratilo cast vzpominek.

Jak stala hudba a vicemene spolecnost za pr* tak ostatni osazenstvo hlavne muzske casti nebylo vubec spatne. Ikdyz po detailnejsim pohledu bylo videt,ze vetsna z nch ma s sebou svuj privesek, coz sice neni nemoc,ale prece jen jisty odpor k necemu takovemu mam.

Co me vsak sokovalo z celeko vecera nejvic byl fakt,ze me poznal clovek u nehoz sem s tim nepocitala. jednalo se o bubenika jedne brnenske skupiny s ekterym sem mela takovy drobny vystup tak pred 3/4 rokem v jednom nejmenovanem brnenskem podniku. Ja tenkrat mela dost upito a on podle me jeste vic. Proto me jeho zkoumavy pohled a nasledny pozdrav prekvapil, no spis sokoval, ale byl to jen pozdrav.

JInak jejich kncert ikdyz se venuji spped nebo power metalu se mi libil nejvic , no ale jeste hezci nez jejich koncert byl jejich blondaty zpevak, bohuzel taky zadany takze sem sla na zastavku s rozporuplnymi pocity v doprovodu cloveka o nemz sme vedela jen velmi malo a presto mi s nim bylo velmi dobre. probiral jsme paradoxne nas citovy zivot, no vmem pripade to byla jedna ironieza druhou, ale ne vuci nemu bylo mi proste zle ze vseho i zeme samotne. Ale co uz kazdej den nei posviceni bud elip a kdyz ne tak at si zacnu zvykat co nejdriv.

0 komentářů

Diskuse