Příspěvek

alt
Bodom_girl • Upírka 20.9.2007 22:11 • pro všechny

Proč? Či spíš jak se to stalo?
VÍTEJTE U DALŠÍHO ZÁPISKU,
dnes se to kupodivu nebude týkat mého (zatím ještě aktuálního) působení na vysoké škole, ikdž uznávám,že je to zatím something wild, být po 4 měsících nicnedělání opět v zápřehu školy, ikdyž teď v trochu jiném režimu,ale i tak. Kdo si mysli že vejška je flakarna tak se hluboce mýlí, je to sice volnější, ale lepší bude,když si to zažijete na vlastní kůži

není tomu tak dávno, co jsme ji začala uvědomovat jisté změny v mém chování. je fakt, že papírově jsme už témeř dva roky považována za dospělou, proti tomu už nic nenamítám, tato změna nemá s mou dospělostí zas až tolik společného. jde spíše o můj přístup ke společnosti. Ještě si živě pamatuji doby,kdy jsme se lidí stranila a možná se jich i lehce bála. Důvod byl jasný, mé sebevědomí v té době sahalo někam k číslu - 10 na 6, a spíš než vlastní podstaty společnosti jsme se obávala jejich reakce, kterou jsme čekala vždy tu nejhorší z nejhorších. Neříkám,že nyní mé sebevědomí a vůbec víra v sebe samu dosahuje závratných plusových hodnot, pokud se vůbec k plusu dostane, ale te´d je všechno jinak. netuším však jestli je to dobře. ano jsem komunikativní, milá, přátelská, ochotná a já nevím co jestě, to mi alespon říkají lidí,kteří se se mnou nově seznamují. Uznávám,že potkávat nové lidi,mě velmi baví a seznamování se jak dřív už vůbec nebojím, právě naopak.

No nejspíš nemá cenu to tu nějak louze obkecávat, ikdyž bych se na tom vyřádila. Prostě a jasně mám pocit,že s eze mě stala koketka, ne ve spatnym smeru,ikdyz tohle slovo moc dobreho svetla nikdy nenese. Proste jak sem rekla driv sme mela problem se s opacnym pohlevim jen bavit,ale ted sem rpost otevrena a mozna jim svym chovanim naznacuju,ze bych s nima chtela i neco mit,ikdyz to neni pravda, jen se proste bavim,ikdyz jim to prijde asi za firtovani, me nikoli spis zastavam nazor,ze flirtovat zasadne neumim.

Sem asi svina, chlapci a vetsinou ti,ktery beru za kamose si delaji nadeje, a pak je tezky vysvetlovat,ze to bylo "jen" kamaradske gesto a nic vic. Je to asi tim,ze nejsme schopna hlubsiho citu. Nevim jestli sem ho kdy schopna byla, ale pokud ano po zkusenosti z bejvalym jsem ji asi ztratila na hodne dlouho.

No kazdopadne ted me cekaji horsi a dulezitejsi veci nez uvazovat nad tim, co sme kdy udelal z jejich pohledu nemistneho, ted me ceka "prijemne" valeni se ve skriptech a vyplnovani slepe periodicke tabulky prvku, at zije Biochemie

0 komentářů

Diskuse