Příspěvek

alt
Bodom_girl • Upírka 12.9.2007 20:17 • pro všechny

Změna citů, poptvé však ne z mé strany
Jsme doma. Konečně doma. Po vyčerpávající a přesto milé práci. Mé dnešní působení coby obsluhy na rautu pro firmu Valoria v Brně, bylo oproti předcházející zkušenosti procházkou růžovým sadem, ale není to práce o níž hodlám psát, je to něco, jenž já vlastním sice v míře minimální, ale přsto vlastním. Jsou to city. Příčina většiny problémů nejen mě, celkově všech lidí na zemi. Jak čsto zde, ale i na jiných stránkách čtu o problémech v partnerství či o typickém problému,který si zažil snad každý z nás: "Já ho chvi, ale on má oči pro jinou." popřípadě "Já ji chci, ale ona chce jiného".

Můj současý problém ( no nevím jestli problém je správné slovo) spočívá v šetrném odmítnutí člověka, jehož jsem měla velmi ráda a jednu dobu toužila po vztahu s ním, ale nyní už ne, teď už ho vnímám jen jako kamaráda. Po událostech jenž se mezi námi dvěma staly by se toho dalo napsat spoustu, nevidím však důvod zabírat drahocené místo, hloupostmi, jejichž význam pochopí jen mí nejblžší přátele nebo dokonce jen my dva. Vím, že neexistuje bezbolestné odmítnutí. protže vždy to zamrzí, ale z pohledu mého bych mu daleko větší bolest způsobila, kdybch mu dávala plané iluze o něčem, co už v počátku z mé strany nemá budoucnost.

dalo byse uvažovat, že tenkrát, když mi říkal slova jako: "Miluji tě." měl něco popito, tudíž se (asi velmi naivně) domnívám,že z něj mluvil jen alkohol. Nebo je pravdou, že člověk " v náladě" mluí pravdu a říká věci, jenž by jink neřekl. Ať tak či tak budu to muset řešit. původně jsme to chtela nechat "vyhnít" a nedělat nic. Nějaký čas s eod něj izolovat a poté by se vidělo, jenže tohle řešení mě nějak neuspokojuje, ne že bych měla ve zvaku, po vzrotu své mamky, každou drobnost vypitvat do mrtě, ale nečinost mi v tomto případě nepřipadá vhodná už kvůli společné domluvě na návštěvě několika koncertů v Brně, ale i z čistě lidksé stránky.

Nevím jestli je správným řešením vidět s e ním v brzké době, což podle me stejně nehrozí vzhledem k mému i jeho zatížení, ikdyž z důvodu naprosto opačného od našeho posledního spoečného výskytu na jedné akci, jen doufám, že i tentokrát tam bude víbce lidí, je mi celekm jedno jestli známých nebo neznámých,ale společnost mi dává jistotu. Nevěřím,že by mi chtěl nějk ublížit a pokud ano ať si poslouží,ale přísahám,že on bez následků neodejde, ale teď už zacházím do krajností.

Prostě nebudu se zmiňovat o tom co stalo posledne pokud s ek tomu nevrátí on sám. Pokud ne beru to jako obycejný flirt, kterých jsem si za svůj krátký život stihla užít velmi mnoho,tazke nevidim duvod člověka kvůli "neškodné" zábavě odsuzovat, když jí sama holduji. V pripade,ze se k jmenované události vráti, nebo dokonce znovu zopaku totez co tenkrat budu muset reagovat. Sice ne tak jao v pripade nekoho neznameho, tvrde, ale s jistou davkou taktu. Vim naprosto presne jakou vetu mu reknu.

PS: omlouvam s eza chyby a preklepy i za chaoticnost,ale psala jsem myslenky tak jak mi plynuli v mysli. (ted si presne nevybavuju,jaky moderni umelcky smer stavel ta tomtez, uz je to prece jen nejaky ten patek co jsme maturovala z cestiny)

0 komentářů

Diskuse