alt

Smrt

ÚvahaSandy • Velkostatkářka • 9. 10. 2006

Tenhle článek vám nejspíše nic neobjasní, ale snaha se počítá :D

              Co Je to vlastně smrt? Někteří říkají, že je to vykoupení, ale ví někdo co je po smrti? Ne neví kromě těch co už zemřeli. Já osobně se smrti bojím mám s ní hrůzu. Někteří se na ni těší, ale mají vůbec důvod. Já si myslím. že se těší, protože se se smrtí ještě nesetkali. Nebo se těší, protože se s ní setkali a zajímá je jestli pak přijde vykoupení. Smrt je možná vykoupením a svobodou, ale co když tam na každého čeká jen bolest.


                Možná je tajemství smrti uchováváno jen proto, abychom nežili ve strachu kdy přijde ten soudný den od kterého budeme den za dnem trpět za své hříchy. Přemýšlejte co byste dělali kdybyste věděli kdy umřete. Někteří by si začali užívat svého zhýralého života, ale ostatní by tiše seděli strachy vyčkávajíce smrti. Co myslíte ke, které polovině bude vznešená smrt laskavá a zbaví ho bolesti rychle a bezbolestně. To už je na vás jak se rozhodnete…..

Diskuse článku

alt
MilujuBublinky • Osvícená žena 11.5.2007 20:15

smrt je začátek...možná..

alt
MilujuBublinky • Osvícená žena 11.5.2007 20:14

smrt je začátek...možná..

alt
akasa • Upírka 25.12.2006 02:43

"smrt je jen bolest mírná a poté krása nedozírna "
někdy je lepší zemřít než trpět

alt
MorganaDarknes • Upírka 13.12.2006 11:26

já se na smrt osbně těším........, je to velká neznámá a já ráda objevuju, , uvaha tedy ale dobrá

alt
4.11.2006 20:53

Smrt... to je to jediné, co mámě jisté. Proč, ale někomu není souzeno žít a mít děti a jiný žije tak dlouho až si přeje už jedině zemřít? Není to kruté? Je tedy smrt krutá? Můžeme se pokusit rozhodnout o tom jestli zemřeme, ale můžeme se pokusit rozhodnout o tom, jestli budeme žít?! Jednou nám stejně srdce přestane bít... Ale otázkou zůstává, co bude potom.

alt
adam_gabriel • Šlechtic 31.10.2006 00:14

jedno je jasné..smrt existuje a pomalu si uvědomuju, že není žádný bůh ani posmrtný život..prostě zaniknu, nebudu existovat, úplný konec. dost divné že? napadlo vás si někdy představit jaká je nicota, prázdno, první vteřina smrti?a kdo o ní mluví, nic o ní neví..jak můžeme přemýšlet nad smrtí, když jí neznáme..ještě sme neumřeli. opravdu na ní chcete jen čekat? já osobně se těšim..těšim se na tu vše pohlcující nicotu. zní to nihilisticky..ano. ale do tý doby si to tu fakt užiju. no a co vy? žijte, protože až budete mrtví, tak už vám bude všechno jedno. užijte si..endure forte..trp statečně