alt

Poslední rozhodnutí

PříběhDark.heart • Bludička • 13. 3. 2007

Příběh o smrti, stestku, drogách a černých andělech..... Možná nereálné.......omlouvám se... Snad se vám to bude líbit... aspoň někomu....

"No tak Jano,nedělej blbou.Udělal jsem  ti dobrou nabídku,tak to ber.Vždyť prachy máš,ne?""Nech mě být, tady vůbec nejde o prachy.já jsem s tím skončila.Vždyť víš jak dopadl Martin…já nechci dopadnout jako on."při vzpomínce na Martina se mi do očí vtlačily slzy. Byl to jediný člověk který mě měl rád takovou jaká jsem.Milovala jsem ho a on se klidně zabije.Jak mi to mohl udělat. Nebát se smrti, tak…..Potlačila jsem všechny  vzpomínky na Martina. Nechtěla jsem před Petrem brečet.Když Martin umřel tak jsem se vybrečela dost,teď už to nemá žádnou cenu.Setřela jsem rukávem ty malé slzičky v očích tak aby si toho Petr nevšiml,ale ten už zase pokračoval."Jak dlouho už sis nešlehla?Nevydržíš to.Nakonec to budeš ty kdo bude prosit,přemýšlej o tom,já nic nenabízím dvakrát.Jenom tobě a to jenom kvůli Martinovi,byl něco jako můj kámoš a měl tě rád,ale nebudu na to brát ohledy věčně." S těmi slovy odešel.
 Sedla jsem si na patník a brečela jsem.Nevím jak dlouho jsem tam takhle seděla,ale honilo se mi hlavou tolik myšlenek že sem na čas úplně zapomněla. Vím proč Martin musel umřít.Porušil pravidla,Všichni ty pravidla znaj,Spousta lidí už je překročilo a zaplatili za to.Vždycky sem věděla že je to svinstvo,ale nemohla jsem bez toho žít.Když jsem se rozhodla s tím přestat tak jsem to nikdy moc dlouho nevydržela.Až těď po,tom co tady Martin není jsem se na to vykašlala.On by nechtěl abych dopadla taky tak.Ale pro co teď žiju,nebo spíš pro koho,není tady nikdo koho zajímám.Já nemám důvod žít,chci umřít,chci být zase s Martinem….Tohle všechno se mi honilo hlavou…To už sem byla pevně rozhodnuta co dál.
 
"Petře,dej mi všechno co u sebe máš,neboj se prachy mám." "Já veděl že si rozumná holka,ale všechno ti dát nemůžu,mám i jiné zákazníky,holčičko." "Neblbni a prodej mi to,oni počkaj,já to potřebuju teď." "Tak mi dej prachy,vem si to a rychle vypadni."
 
Jsem tady,už jsem tady nebyla dlouho,od Martinovy smrti ani jednou.Tohle je ta ulička,kde to skončil.Jsem rozhodnuta,jdu za nim.
   
 Jsem pořád tady,je to tu úplně stejné jako před chvílí a přece je to jiné.Někdo ke mně přichází…Je to chlapec..ne ….má velké černé křídla,je špinavý a vypadá smutně.Když ke mě dojde  usměje se a podá mi ruku.Bez váhání se ho chytnu,má studenou ruku,poznám to,ale ten chlad vlastně necítím,necítím nic,jen strašnou touhu aby už roztáhl ty krásné černé křídla.
  
"Martine…"zašeptám a rozběhnu se k němu.Podívala jsem se do jeho krásných očí a políbila ho 
.

Diskuse článku

alt
samota • Významný muž 16.3.2007 19:11

celkom zaujímavé,

alt
cecilie • Tulačka 16.3.2007 07:14

jeeeeeeeeee

alt
Luciferka • Bludička 14.3.2007 18:49

Ten konec bych asi taky vic rozvedla. Pekny

alt
rockerka_l • Tulačka 14.3.2007 16:24

me se nejvic libil ten prvni odstavec....ten byl uplne silene pravdivej....ten zbytek uz byl spis takovej pribeh jako vsecky ostatni...ale za ten prvni odstavec mas u me plus pac takhle to vazne bohuzel chodi ;)

alt
monys • Osvícená žena 13.3.2007 19:45

ja neviim....znam strasne povidek na tohle tema,ale jo...libilo

alt
13.3.2007 19:35

Tolik pravopisných a gramatických chyb, ou ...
Jinak námět by ušel, ale nic lepšího ze mě asi nedostaneš, poněvadž sebevražda je v tomhle městě na každým rohu... A podání taky zdaleko nebylo takové, aby mě uchvátilo... Jsem asi náročná (nic ve zlým )...

alt
Aduška • Zlodějka 13.3.2007 18:59

pěknej příběh... taky souhlasim že konec je tak trochu odfláklej, ale jinak k tomu nemám nic...

alt
nikolka • Bludička 13.3.2007 18:45

mě se to líbí...zajímavý

alt
Sekhmet • Bludička 13.3.2007 18:15

nj, koniec mohol byť trošku lepšie prepracovaný

alt
RUSTY • Upírka 13.3.2007 18:06

Wow, dost dobrý ale to s tím andělem tam mohlo být trošku víc rozepsaný

alt
urbaja • Zloděj 13.3.2007 17:24

pěkné a zajímavé