alt

Patricie

PříběhGoth girl • Upírka • 17. 4. 2007

není to úplně příběh, ale já nevěděla, kam to mám dát. A jen jsem chtěla říct, že tady nejde o tom, jak je to napsané spíš o to, co tam píšu, ale to je jedno . . .

Jmenovala se Patrika. Byla to rozmazlená 13-ti letá holčička, která chtěla jen brát, ale ne dávat. První ránu do srdce jí zasadila smrt jejího strejdy. Necelý měsíc na to poznala přes chat  dva muže, jeden se jmenoval Standa a druhý si říkal Mike.S oběma se velmi spřátelila, se Standou řešili jejich problémy, starosti a pomáhali si, s Mikem se bavili o satanismu. Z Patricie se na čas stala satanistka (dříve byla kvůli rodině křesťanka), začala se sebepoškozováním a pomalu, ale jistě se začala ''propadat do temtony''!! Po nějaké době se s Mikem pohádali a on to velice těžce nesl, což jí dost trápilo, ale on si to něchtěl nechat vysvětlit. K jejímu trápení přispívala i rodinak terá jí kvůli satanismu odsuzovala a odstrkovala od sebe. Bohužel i její nejlepší přátelé jí kvůli tomu odsuzovali, což si mrzelo, ale pořád ji měli rádi, což bylo důležité . . . . .

Hádky s rodinou už začínali být na denním pořádku, také se začala víc řezat, uzavírala se do sebe, ale satanismu se vzdát nechtěla . . . . !! jednoduše řečeno si myslela, že za všechno můžou její rodiče a všechno se to nějak samo spraví . . .   

Jedno dne si uvědomila, že jestli chce zachránit své přátelství s Verčou, Luci a Standou musí toho nechat a to také udělala.Ale její rodině to bylo stále jedno . . .nezäjímalo je, že už toho nechala . . . kašlali na ni. Došlo jí, že to už s nimi nemá cenu napravovat . . . . . snažila se, ale oni nechtěli.Nakonec to vzdala, protože si řekla, že se kvůli nim nebude stále totil trápit. Se sebepoškoziováním skončila, avšak ani to jí nepomohlo, aby se postala z '' temnoty'' !! Občas se ptá sama sebe:'' Stálo ti ot za to?'' odpověď je jednoznačná. ''ANO''. Za tu dobu se toho dost naučila o štěstí a neštěstí, o lidech, o celém tomhle světě. V některých chvílích si vyčítá, že vůbec chtěla vyzkoušet co je to temnota, ale pak jí dojde, že kdyby to neudělala, byla by pořád jen ta zozmazlená holčička, která chce jen brát . . . .

Teď už je to lepší  . . . . snažím se si uspořádat život a docela se mi to daří !! Vím, že už to nidky nebude stejné, ale to je jen dobře . . . . Lidé se mění a já se změnila a prpto jsem to sem dala, abych už na to mohla zapomenout  . . . .

Diskuse článku

alt
Goth girl • Upírka 20.4.2007 07:54

RUSTY: promin . . . máš pravdu . . . !!! měla jsem tu kritiku přijmout, ale já jsem včera byla dosta podřážděná . . . omlouvám se

alt
19.4.2007 18:55

RUSTY, GG:
Obě dost nebo budou lítat zlatý! Slušně Vás o to žádám, tak se chovejte jako lidi.

alt
RUSTY • Upírka 19.4.2007 16:44

Muhehe....sorry bejunko Twe tak to trochu ber ne? Emíci neberou kritiku?

alt
Goth girl • Upírka 19.4.2007 13:58

Lena: fajn . . její názor super . . . . ale ať mě neuráží !! Ona ze mě dělá d**ila, já se bráním . . . . .!! Já už na to kašlu . . se nebudu pořád bránit . . . klidně si ze mě dělejte srandu . . . já už na to se**!!!!

alt
19.4.2007 12:55

Prob*ha, zklidni se. RUSTY jen napsala svůj názor a každej normální člověk by si řekl, co už, ale tady se prostě musí provokovat hádky.

alt
Goth girl • Upírka 19.4.2007 12:53

RUSTY: tak dík no . . . . v módě, to tě fakt baví dělat ze mě id**ta???? A já se nejmenuju trubka, ale Patricie . . . .

alt
19.4.2007 11:57

GG: Klídek. Buď piš pořádně a nebo nepiš vůbec

alt
RUSTY • Upírka 19.4.2007 11:30

Spíš se ptej co se stalo s tebou. Řezání nebylo nikde v modě trubko.

alt
Goth girl • Upírka 19.4.2007 10:37

Tag mě kvůli tomu, co a jak píšu zaite . . . !!! Co se to tady s váma stalo???

alt
RUSTY • Upírka 18.4.2007 19:35

Ehm, to že se řežež znamená, že jsi satanistka jo? Muhehe satanisti jsou narozdíl od tebe dopělí inteligentně smýšlející lidi ty hňupko. A nesnaž se mě naštvat páč mě jebe jak si nějaké emo holčičiky hrajou na nějaký goth temný dámy Zkus sis o tom něco přečíst, ona Ti sklapne pusinka Jinak co se týče tý duševní blitky co jsi sem dala. Tak nejenže je to strašně napsaný, překlepy atd. Ale ty jsi říkala, že jde o to o čem píšeš. A s dovolením...ty jsi psala o howně. Je to vážně nepochopitelný. Připomíná mi to takovej ftipnej deníček jedný drsný 12náctiletý satanistky, která třeba křečkovi ukousla hlavu páč myslela, že je to drsný Dostalo se to k nám z Německa a tehdy jsem se dost pobavila. Sice ještě víc než tady ale tohle...hehe radši už NO CEMENT.

alt
Hystick • Upírka 18.4.2007 18:26

tak to je ..jak to rict slusne..to snad ani nejde..sorac ale fakticky hruza

alt
Sekhmet • Bludička 18.4.2007 18:04

sorry, ale keď predo mnou niekto začne trepať o temnote a o tom, aký je to satanista, okmažite ma napadne jedno slovíčko.. teda dve

je síce fajn, že si nám chcela povedať o tvojom živote a že si sa zmenila, ale nebolo to dobre napísané.

alt
MilujuBublinky • Osvícená žena 17.4.2007 20:30

bohužel ani ty pocity nejsou dobře vystihnutý víš..ta změna je ttrašně špatně podaná...

alt
monys • Osvícená žena 17.4.2007 18:22

ty překlepy mi taky docela dost vadily jinak bylo asi vše řečeno

alt
17.4.2007 17:51

GG: na to je ale deníček
Takže pokud se potřebuju vypsat, tak to dám tam a pokud z toho chci příběh, tak pořádnej

alt
Goth girl • Upírka 17.4.2007 17:49

já nevim jak vám to mám napsat . . . . tohle je můj život a ne příběh . . . .potřebovala sem se z toho vypsat tak sorry no . . . !!!! :((

alt
MilujuBublinky • Osvícená žena 17.4.2007 16:46

1) tvůj úvod se mi ale vůbec nelíbil! pokud chceš psát a někde to zveřejnvat (krom svého deníčku) MĚLAS bys to dobře napsat. pakliže je nápad dobrý, ale je to špatně napsáno, je to dost nepstradatelná plovička záležitosti, děvče.
2) ani tvůj úvod neomluví ty strašný chyby....jak stylistický, tak gramaticko-překlepový.
3) napsaný je to prostě strašně. a ve věci nemůže jít jen o ten děj, ptž když je špatně podanej, cuká mi brada z toho, jak si ještě někdo dovolí říct, že jde přece o děj.
4) kdyby tam totiž nákej byl. pak bych třeba tolik nenadávala
5) nejen že to je fak strašně chaotický a ddebylně popsaný, ale je to vcelku i nevysvětlený a nelogický, hlavně že tam zbytečně okecáváš jiný věci,
6) to je tvůj životopis? jesi jo, mohla si ho napsat srdceryvně dojemně úchvatně čtivě zajímavě chytlavě šokujicí, ale ani jedno sem tam nenašla. zklamání. nvm jesi můžu říct, že se snaha cenní kvůli úvodu do článku.

alt
Romantica le Racci • Jeptiška 17.4.2007 15:32

sranda?
děsný. jak řekla lena, bez děje, bez nápadu a bez náznaku uměleckýho stylu.
překlepy děsný.
a byla teda PATRICIE jak říkáš v titulu nebo PATRIKA jak píšeš v první větě?

doufám že se v budoucnu vyvaruješ psaní takovýchto bez prominutí blbostí.

alt
17.4.2007 14:12

1)Snad ani řádek bez překlepu.
2)Obyčejná prostěsdělovací čeština, ani náznak uměleckého funkčního stylu. Žádné výjimečné obraty, nic.
3)Kde že je zápletka?
4)Originalitu v tom nějak nevidím.
5)Miluju padesát teček za sebou a ještě mezi nimi dělat mezery...
6)Pro ěm to byl jen průjem, sentimentální (asi teda měl být), ale byl celkem strašný.
7)Uspěchaný "děj"
8)Jestli je to ze života, tak je to asi smutný, ale npasaný... vůbec...
9)Když si vezmu, že 4 má být dostatečná, tak mě pálí ruka, když Ti ji dávám, protože tohle fakt nestačí. Ale alespoň ses snažila a něco napsala (i když o té snaze ty překlepy mopc nesvědčí).