alt

Malý výtržek z mého života

PříběhKamushka_JOS • Upírka • 24. 3. 2007

Můj příběh podle skutečnosti. Nemyslím si , že to je dlouhé. Je to teprve druhá "věc" , kterou jsem napsala a první , která se opravdu stala , takže prosím omluvte nedostatky :)

„…Elektron opustí fotosystém 1……“ Už aby zvonilo! Páteční , poslední hodina utíká až nevěřícně pomalu. Pohled na obličeje znuděných spolužáků, z nichž už většina opustila myšlenkami budovu školy, na náladě nepřidá. Ale už za pár hodin pojedeme ve vlaku, a budeme si užívat tu bezstarostnost , která přichází s jarními prázdninami. „Crrrrrrr“ – Zvuk zvonku , křik dětí tlačících se ve frontě na oběd , výstražný zvuk autobusu……… Pískání vlaku.


Miluju cestování vlakem! Nejedeme dlouho – jen pár zastávek . 8 Lidí (3 slečny a 5 chlapců ) kráčí po hlavní silnici směrem k malé chatě. Konečně jsme dorazili. Chata je hezká , sice trochu malá , ale to nevadí , stejně budeme většinu času trávit venku u ohniště.


Když tak sedím a přemýšlím, tak si říkám , že je tam naprosto nejlepší složení lidí. Jsme tam tři holky – Já a dvě moje kamarádky , který mi jsou fakt nejbližší a mám je obě moc ráda a pět kluků – no , a mezi nimi i  ON ….  Když napíšu on , tak nemá smysl se k tomu nějak blíže vyjadřovat  – prostě on. Všechno je báječný , bavíme se , povídáme si , děláme blbosti , vtipkujeme, popíjíme – musím přiznat , že mi bylo skvěle.


Už bylo celkem k ránu, když jsme se ve čtyřech šli koukat do chaty na film. Dva nás opustili – zůstali jsme tam sami. Leželi jsme vedle sebe a sledovali film. Byli jsme u sebe blízko , rukama jsme se trochu dotýkali. Pak mě z ničeho nic začal hladit malíčkem po ruce – jen maličko , nejdřív jsem si myslela že se mi to jen zdá , ale když jsem zjistila, že ne, tak se mi rozbušilo srdce – Po tak takové době se objevil náznak náklonnosti i z jeho strany. On věděl, že jsem do něj zamilovaná. Nebyla jsem schopná ničeho, a přitom se vlastně skoro nic nestalo. 


Skončil film a dovnitř vtrhli ostatní , že se pustí další film a u toho budeme usínat. Chata je opravdu malá, a tak na každého připadlo opravdu jen velmi málo místa – mě to nevadilo – aspoň jsem mu byla blíž. Film už běžel a my sobě byli ještě blíž než předtím. Zase začal. Teď už sem nemohla nic nedělat. Poposunula sem svojí dlaň trochu níž – blíž k jeho a on mě chytnul za ruku. Byla jsem v sedmém nebi! Tohle jsem si představovala ve snech – než jsme na chatu odjeli a teď se to opravdu stalo. Začal mě hladit. Po břiše , po nohách , po zádech…. Prostě všude. Já sem nezůstávala pozadu. Užívala jsem si každý jeho dotek. Každou vteřinu, každý kousíček jeho těla. Zvedla jsem oči a podívala jsem se na něj, chvilku jsme na sebe koukali a pak jsme se začali líbat. Miluji těch pár , když se na sebe jen koukáme , než se políbíme. V tu chvíli už jsem byla snad nejšťastnější. Líbá krásně. Nevím , jak dlouhou dobu jsme spolu strávili. Když už jsme byli oba ospalí a jen jsme leželi a dívali se na sebe , přejížděla jsem mu prstem po obličeji – tváře, rty, čelo pak jsem mu zajela i do vlasů a pořád dokola a on usnul . Bylo to krásný . Položila jsem si hlavu k jeho rameni a ruku jsem si položila na jeho tělo a spokojeně jsem usnula.


Ráno však bylo všechno jinak. Neřekli jsme si ani slovo. Jakoby se nic nestalo. Nic jsem si z toho nedělala – myslela jsem, že to nechce řešit před ostatníma. Jenže on to nechtěl řešit vůbec. Choval se, jakoby to pro něj nic neznamenalo, a taky že nejspíš neznamenalo. Nevím proč to udělal. Ví , že jsem do něho zamilovaná, a že to rozhodně nebudu brát jenom jako „prázdninový úlet“, a přesto to udělal. Přesto mi dal tu obrovskou naději. Miluju ho , ale zároveň ho za to nesnáším.  Ve svých snech ho pořád vidím jak mě líbá a chci  s ním být , ale pořád je ve mně něco co mu nedokáže odpustit. V tuto chvíli je to jedno. On mě nechce. Měl mě asi jenom pro zábavu. Mrzí mě to , ale i přesto jsem ráda, že jsem aspoň na chvíli byla šťastná – opravdu šťastná!!!

Diskuse článku

alt
Eryn • Upírka 19.8.2007 01:19

Musím souhlasit s RUSTY.. Taky se mi líbí, že je to podle skutečnosti.. A prostě.. Když se do toho člověk trošku začte..

alt
Sekhmet • Bludička 26.3.2007 20:58

ja mám rada presladené veci

alt
samota • Významný muž 25.3.2007 10:59

trocha také že špinavé,ale ani trocha nezaujalo

alt
Nympha • Upírka 24.3.2007 12:51

Prostě mě to nezaujalo.. souhlasím s prvními třemi komentáři..

alt
RUSTY • Upírka 24.3.2007 12:41

No mě se velmi líbilo, že se někdo odbáží napsat také ze svého života podle reality. Určitě tam ěnkdy byly chybky, kterých jsem si ovšem v tu chvíli nevšímala :) Četla jsme to nahlas kámošce co je u mě na návštěvě a vyvolalo to v nás takový krásný nostalgický vzpomínky na tyhle časy :) Jo líbilo se mi to, jelikož je to ze života

alt
Dorray • Lord • Správce24.3.2007 12:30

Hmmm nevím no... Zápletka ani pointa žádná, ale to taky asi nebylo smyslem... Občas mě tam rušilo třeba přílišné opakování slov nebo špatné čárky. Tady nemá být ne? " Páteční , poslední hodina utíká až nevěřícně pomalu. " a nevěřícně... Přeskakuješ z hovorové do spisovné řeči... No to by bylo asi vše.

alt
Aduška • Zlodějka 24.3.2007 12:09

jj sdělování je tak trochu více méně tragický... někdy sem se zasekla páč to třeba v jednu dobu bylo popisováno do podrobna a pak uš zasejc něco jinýho... nvm... asi tam nebyla moc dobrá časová návaznost... ale originalita se cení ... tkž u mě tak za 2---- ...

alt
Romantica le Racci • Jeptiška 24.3.2007 12:05

beru v potaz to že je to ze života.
hm. přijde mi to naprosto obyčejný jako z nějakýho dívčího románku pro věkovou skupinu slečen od 10 do 14 let.
nothing much.

alt
monys • Osvícená žena 24.3.2007 11:51

když si vezmu,že je to opravdu ze života...no...začátek byl dobrej,potom slabsi a slabsi....asi to slo dolu i s naladou...
za tri...

alt
24.3.2007 11:29

1)Nelíbí se mi typ sdělování
2)Chybělo ti tam před korekturou nejmíň 8 čárek
3)Ti smajlíci mě tam štvou.
4)Kde je děj? Napětí? Vyvrcholení příběhu?
5)Paaaaaaatoooooos!!!
6)Oiginalita... Ale tak jo... Nijak zvlášť, ale nebylo to nej téma tady...
7)za tři... Nic moc...