alt

čierna mágia

Názorsamota • Významný muž • 12. 3. 2007

Trocha málo o čiernej mágii.

Čierna mágia je vo všeobecnosti vnímaná ako zlá a podporujúca zlo. Je to mágia, ktorej bytosti sú schopní využívať magickú energiu na ničenie a deštrukciu. Čierna mágia spôsobuje premenu energie z vyššími vibráciami na energiu z nižšími vibráciami. Zameranie adeptov čiernej mágie je smerované na deštrukciu a rozklad. Pomocou čiernej mágie ja majster schopný z duševného hľadiska pôsobiť zlo a vytvárať také pôsobenie energií, ktoré spôsobujú smrť a zánik. Já si ešte myslím že čierna mágia naozaj existuje,jenom se ji musím naučit správne používať,musieť mať velkú silu,byť pripravený,mať na to prostriedky a byť opatrný,pretože ked ti to nevyjde tak zlé sily sa môžu obrátiť proti mne,keby som chcel teda niekoho prekliať.

Diskuse článku

alt
Mars • Turista 10.3.2015 23:15

Máte záujem o čiernu mágiu? pomsty, odplaty, rozbitie vzťahu, dominancia.. viac info ciernamagia@pobox.sk

alt
Magic • Turista 17.5.2007 16:25

Hele ja si myslim že celej sviet ovlada magie. My jsme jenom figurki ve velké válce dobra a zla. Každej si múže vytvorit vlastní názor

alt
MilujuBublinky • Osvícená žena 29.4.2007 15:06

cože?

alt
M. (jiný!) • Turista 15.3.2007 17:50

tak si myslite, ale kto nezažil , tak to nemože tvrdiť a aj tak to existuje, či už magia alebo dobro a zlo, vš. je tu medzi nami len vy to necítite, pretože ste smoľuby a nevnímate sily okolo Vás.

alt
Fredericco • Rytíř 14.3.2007 21:51

Jak už tu psali ostatní jen to řeknu jinak. Předem upozorňuji že jsem ohledně magie všeobecně lajk nebo amatér.
Když se koukáš na černou magii a bílou magii jako na protiklady tak jak se na ně dívá většina lidí tak je to chaotické. Ale nesouhlasím že neexistuje dobro a zlo, černá a světlá magie vždycky je nějaká volba a ta je na tobě, ty určuješ k čemu se víc přiblížíš ale vždycky je možnost. No abych se vrátil k té magii tak neberu magii černou jako tak jak si jí psal. Není to magie určená především k ničení a destrukci jak černá tak světlá může škodit nebo pomáhat záleží kdo je jejím uživatelem, dále magie se dělí podle toho jak se na ní dívají ostatní né jak moc je temná a to druhé, jinak je to jen magie jen magie né černá nebo jiná ale prostě magie. Jinak nevím co k tomu dodat příště trošku o tématu víc uvažuj nebo si sežeň potřebné materiály protože mi to připadá jako by sis to vymyslel za pět minut a nepřemýšlel na tom nebo nedej bože jen okopíroval.

alt
Lucipher • Zloděj 13.3.2007 18:18

Lol, to mi připomíná zprávy TV Nova.. Neexistuje černá a bílá, jen nekonečně odstínů šedé. U magie záleží na tom kdo jí používá, sama o sobě je to energie neutrální..

alt
RUSTY • Upírka 12.3.2007 20:09

Anup:Naprosto souhlasím, však toto píšou tady všude. Není zlo ani dobro. Je na tobě jak s čím budeš zacházet....

alt
12.3.2007 19:31

Popravdě, bída...
Jak formou, tak obsahem

alt
Anup • Významný muž 12.3.2007 16:55

Nemyslím si, že existuje černá nebo bílá magie, nebo dobro a zlo... Nic není jednoznačné... Kdybys pomocí magie usmrtil hitlera před válkou, bylo by to dobře nebo špatně? Byl bys vrahem ,ale spasitelem miliónů lidí zároveň...

alt
Sekhmet • Bludička 12.3.2007 16:08

tie posledné vety značia, že to asi nie je od teba, však? btw. keď začneš hovoriť v druhej osobe, nemôžeš okamžite preskočiť na prvú osobu.