alt

Jak se stat hiphoperem!!??

Návod • 23. 2. 2007

no, tak toto koluje po netu a neodolala jsem a musela to poslat....pardon hiphoperum, ale jestli je to urazi, tak to nema, je to k pobaveni!!

1.Nejlepší bude když se k hiphopu dostanete třeba poslechem něčeho z rádia. Třeba Leoš Mareš je úplně ideální! Pokud není Mareš, může bejt něco jinýho, nejlíp něco hodně provařenýho. Třeba Wu tang, Eminem, 50 cent a podobně, hlavně aby to hrálo co nejvíc v rádiu, tak to budou znát i ostatní.

2.Musíte chodit v oblečení co je fakt IN! Takže si zajděte do nějakýho shopu. Musíte koupit boty s co největším jazykem a zásadně si nezavazovat tkaničky! Nejlepší budou osirisy. Pokud nejsou prachy, tak skočte k čongům a kupte levnou kopii, stejně vám je někdo brzo poblije. Co dál? No jasný, mikina…musí bejt s kapucí. Když bude mít na zádech velikej zelenej znak v podobě listu marihuany, tím líp! Kalhoty…tady je to jednoduchý, nejlepší seženete v krámě s označením XXL Hadry. Musí to bejt kapsáče a musí mít rozkrok co nejníž. Pokud nemají, nevadí, noste ty co seženete ale nasazeny tak aby vám koukalo půl pr**le ven. Co na hlavu? Pokud máte dlouhý vlasy tak si na nich udělejte nějakej hustej černošskej účes, nejlíp rasta, nebo dredy. Pokud máte krátký vlasy,je potřeba mít na hlavě aspoň šátek, samozřejmě na křivo. Pokud vlasy nemáte, tak kšiltovku nebo kulicha aby si vás nepletli s pleškou. Kšiltovku samozřejmě kšiltem na křivo, nebo dozadu. Pokud kulicha, tak nasadit tak by vám čouhal do poloviny očí, je jedno že nic neuvidíte. No a nakonec je nutná šňůra na klíče nebo řetěz. Na zimu musí bejt péřovka…co největší!

3.Takže teď jste voháknutý a musíte umět mluvit. To je hodně důležitá věc! Takže třeba oslovení. Zásadně používejte tyto tři druhy: Negře, Čéče, Bratře. Musíte dělat tak jako byste vyrostli v Harlemu! Taky musíte používat citoslovce jako Jou,Áj! Holce musíte v zásadě říkat Bitch (čti bič) a tak podobně. Například místo spojení "Zkus to", nebo "testni to" si musíte zvyknout na stylovější "Check it"(čti "ček it").

4.No a hudba, musíte znát hudbu. Takže vám tady napíšu pár tipů, co se vám budou hodit:

Wu tang clan
Eminem
50 cent
Black eyed peas
PSH
Red man
Method man

to bude stačit, tím oslníte každýho nehiphopera, to ostatní totiž, když není tak známý nemůže bejt přece dobrý (tohle není z mé hlavy, to jsem vyčetl z rozhovoru se zpěvákem skupiny Kabáti…nevim jak se jmenuje .

5.No co teď, je vám třeba už 16-17 tak přece nebudete chodit pěšky?! Jo, je potřeba hustá kára. Na lowridera asi prachy nemáte, tak musí postačit nějaká škodárna, nejlíp s hustým tuningem jak to vidíte v klipech třeba od 50 Centa. Jen tak totiž dostanete ty hustý hiphopový roštěnky v bikinách co v těch klipech jsou. Takže máte škodárnu. Co s ní aby byla hiphopovým reprezentačním autem??? Kola, kola dělají auto, jenže 18ti palcový leštěný OZtka jsou fakt dražší než vaše šáde! Budou stačit poklice z benzínky, pro hustej efekt musí bejt zrcadlově lesklý! No co teď, auto musí vypadat, takže natáhneme nad přední sklo samolepku No fear a na zadní SONY, to je fakt IN! Přes celou délku auta natáhnout nějakej pruh. Tak teď to pojede určitě rychleji. No a když to rychle jede tak podle fyziky potřebujete zvýšit přítlak! Spoilery! Na zadní kufr ten co největší nebo vám to může při 100Km rychlosti fakt ustřelit. Tak a teď pro hiphopera to nejdůležitější…hudba! Rádio dáme něco na kazetu, repráky budou vykuchaný z mamina magneťáku z 80-tých let. Zesilovač? Nejdůležitější je aby měl velkej brum!

6.K hiphopu přece patří hulení! Hulit musíte co nejvíc protože s tím co už znáte se tak brzo stanete vůdcem gangu. Musíte co nejvíc hulit a chlastat a dělat co největší bordel aby vás důchodci respektovali! Velkej respekt mezi vrstevníky si získáte tím, že překonáte místní rekord v počtu ulámaných zpětných zrcátek u aut. To budete fakt velcí gangsteři!

Poznámka autora: Pozor na zrcátko u vlastní hiphop škodofky!

7.Jak udělat z vaší poklidné čtvrti pořádný ghetto? Nejlepší je vzít sprej a začít dělat Tagy. Napřed si doma na papír zkuste nějaký logo…třeba ten list trávy uprostřed vašich iniciálů! Teď jen nacvičit švih a jde se na to, zmalujte co můžete – auta, popelnice, ploty, zdi, baráky…všechno.

8.Musíte mít nějaký svoje sídlo, nějaký místo. Nejlepší je nějaká troska baráku, vybavení není nezbytné. Ale jednu věc mít musíte! Hořící sud!!! Když máte hořící sud, jste hiphopeři! Nad ním teď musíte aspoň dvě hodiny denně stát a ohřívat si ruce!

9.Musíte mít řetěz na krku! To je důležitý! Aspoň desítku řetěz, sprejem ho nastříkejte na zlato a na něho pověste nějakej předmět, co největší! Znak mercedesu, budík, poklici z auta… Na prstech musíte

Diskuse článku

alt
Kawanabe • Tulák 13.1.2012 10:34

Fuf nepodarený vtip. gafiika ti to asi vysvetlila najlepsie.
Kazdy styl sa da takto stereotypne zosmiesnovat. Kludne by som mohol napisat ze ak chces byt dobrym punkerom musis mat retaz na ryfliach, chlastat kazdu noc a srat na verejnych priestranstvach, alebo ze spravny metlak musi chodit s pomalovanou tvarou do skoly a plut po ucitelkach, ci ze vyznavac emo sa musi rezat ako prasa... Lenze to by bolo trosku kratkozrake a v podstate aj ubohe, tvarit sa ze to co cloveku nieje pochuti je v zasade na smiech...
Aj ty tu opisujes akurat decka, ktore sa v danom style nasli len na zaklade povrchnosti, ale vacsina hoperov, ktory sa o danny styl zaujimaju trosku viac, to nevystihuje ani zdaleka. A ty sama by si sa mala skusit do tohoto sympatickeho stylu viac ponorit. Skus pozriet Dub fx, akala, Lupe fiasco, the roots, cypress hills, dr. dreho, moju rec, alebo Nujabesa z Japonska. Skus si prelozit par vyznamnych piesni od wu tangu ako hollow bones a zistit kde su ich korene, co robi RZA takou popularnou, prve albumy od eminema aby si zistila z kadial nabral fanusikovsku zakladnu, a aj ked 50 centa a jeho "magic style" nemusim pozri z kadial sa dostal az na vrchol.
Ked uz sa takto obuvat do niecoho, skus to inteligentne a s argumentamy, napriklad na cisto komercne zalezitost ktore hraju na vacsinovu strunu kvoli predaju, by nemal byt ziadny problem, ale zosmiesnovanie niecoho zapacha aroganciou a slabomyselnostou.

alt
Bodom_girl • Upírka 4.5.2007 16:24

no teda nic moc

alt
Kingdigip • Poutník 23.3.2007 12:04

grafiika: tento článek nezesměšňuje hip-hop ani hiphopery, ale právě ty "namakaný frajírky" co seděj na náměstí ve sk8a myslej si jací jsou bossové,o hip hopu nevědí nic,poslechnou si to co je známý na Ev2...

alt
grafiika • Lady 19.3.2007 17:14

Je na každým co uznává....každý má svůj styl,mě osobně se třeba nelíbí tohle zesměšnování hip hopu,...já hip hop uznávám a nejen kvůli těm"vytahanejm hadrům"je to prostě styl života,druh hudby,jsou to fajn lidičky,ale né všichni jsou vždy fajn to uznávám,ale kvůli namakanej frajírkům co seděj na náměstí ve sk8a myslej si jací jsou bossové,o hip hopu nevědí nic,poslechnou si to co je známý na Ev2...přece nejde odsuzovat ostatní..tak je to třeba i s punkem apod..

alt
grafiika • Lady 19.3.2007 17:11

Je na každým co uznává....každý má svůj styl,mě osobně se třeba nelíbí tohle zesměšnování hip hopu,...já hip hop uznávám a nejen kvůli těm"vytahanejm hadrům"je to prostě styl života,druh hudby,jsou to fajn lidičky,ale né všichni jsou vždy fajn to uznávám,ale kvůli namakanej frajírkům co seděj na náměstí ve sk8a myslej si jací jsou bossové,o hip hopu nevědí nic,poslechnou si to co je známý na Ev2...přece nejde odsuzovat ostatní..tak je to třeba i s punkem apod..

alt
Anonymní • Turista 16.3.2007 15:11

COŽE!???návod na to jak se stát hoperem či co.....no na těch hadrách nezáleží.......je to uplná trapárna.......šaty dělaj člověka?to spíš člověk dělá šaty ne?

alt
Sekhmet • Bludička 3.3.2007 15:21

suché.. :/

alt
Pigggsty • Osvícená žena 25.2.2007 16:41

No moc vtipné ani chytré to není...

alt
Ikary-san • Kněží 23.2.2007 22:14

silvestr nerikej

a jo tohle je nic moc verze HIP HOP je o trech vecech : pytlovy hadry keci o holkach an ktery nemaj a "huuustejch" autech nuda nuda nuda nuda princezna a metalsiti je teda zabavnejsi priznavam

alt
23.2.2007 20:07

hruza...

alt
rockerka_l • Tulačka 23.2.2007 18:28

tayk sem cetla lepsi a delsi verzi a byla skoro az mrtva smichy...

alt
DarkAngel • Šlechtična 23.2.2007 18:17

Nenávidim Hip-Hop. A hiphopáci jsou děsně směšný

alt
23.2.2007 17:38

Na prstech musíte...
NEDOKONČENÝ

alt
Aduška • Zlodějka 23.2.2007 17:22

co?? tss...

alt
Romantica le Racci • Jeptiška 23.2.2007 16:45

hiphop je nudnej i co se týče parodií, na to je nejlepší emo a gothic, to sou extrémy :p
hiphop sám o sobě je extrém jenom v pytlovejch hadrech...

alt
MilujuBublinky • Osvícená žena 23.2.2007 15:15

hmm....pokus o ftip?

alt
Ivanka • Velkostatkářka 23.2.2007 14:02

neni hezké

alt
Ikary-san • Kněží 23.2.2007 13:22

ja cet obe verzea halvne tahle neni cela ale jo kdyz potkas pak podobny individuum chlames e smichy jen co si na ten text vzpomenes.. nastesti unas ve tride sou pomnerne normalni

alt
Ákir • Tulačka 23.2.2007 12:51

četla sem taky lepší verzi..tam bylo "koza je taky tvrdej ganxta,má kolem krku řetěz"

alt
Floppy • Rytíř 23.2.2007 12:13

nelíbí :((

alt
Lady.Katie.F • Tulačka 23.2.2007 09:43

Četla jsem vtipnější verzi...nic moc... Anup: vtip

alt
Anup • Významný muž 23.2.2007 09:31

Já nevím, jestli je to myšleno vážně, nebo to měl být vtip...

alt
23.2.2007 09:07

Mě to zas tak vtipný, jak to asi mělo bt nepřijde...