alt

Nevíme co máme než o to přijdeme

FilmSandy • Velkostatkářka • 3. 10. 2006

Mnoho lidi si stěžuje, že má špatný život. Ale při tom vůbec neví co to je mít špatný život.

          Nechci říkat, že snad já to vím, ale myslím si že můžu říct, že jsem si už něco prožila. Když jsem byla malá chodil můj otec domů opilý a mlátil a znásilňoval mou matku. Já a mí starší sourozenci jsme tomu nemohli nějak zabránit jen jsme přihlíželi a plakali.

        Když mi bylo 12 odstěhovali jsme se s matkou a sestrou od otce do Přerova k chlapovi, kterému ma matka říká můj přítel. Můj bratr zůstal u tatky, který se mimochodem zlepšil a už se chová normálně od té doby co tam nežijeme.

         Bylo 11.června večer. Já už ležela v posteli a přemýšlela jsem že mám život na ho**o. Ikdyž měli 13.7. přijít konečně zapojit internet a já měla jít dalšího dne ke kadeřnici. V tu chvíli jsem ovšem netušila že můj život je ještě skvělý a já nevím o co přicházím….

       Ráno jsem vstala a šla do školy. Ze školy pak s kamarádkou ke kadeřnici. No musím říct, že sem byla poprvé v životě spokojenas účesem. Celá šťastná jsem šla s kámoškou domů. Tam byla sestra se svým přítele. Pamamtuji si jak nás ještě sestra fotila. To bylo poslední co jsem ji viděla dělat. Ráno mě vzbudil matčin přítel, že je sestra mrtvá. Večer jela s jedním hajzlem. který ji přemlouval ať s ním chodi, v autě. Nejspíše mu říkala. že miluje svého přítele a on ať ji nechá. Ten hajzl to napáil do bilbordu. Sestra byla na místě mrtvá, ale ten hajzl měl jenom škrábance. Byl opilý jak hovado. V tu chvíli jsem si uvědomila jak jsem vším pohrdala, v tu chvíli jsem ztratila půlku sebe sama, v tu chvíli se mi rozpůlilo srdce a v tu chvíli sem si přísahala, že se tomu hajzlovi pomstím. On má manželku a 9 měsíční dítě a přesto uháněl mou sestru, která na konci svého života kvůli němu byla vyčerpaná a smutná….Co bych dala za to,  abych vrátila čas.

    Doufám. že si vezmete z mého příběhu ponaučení jako já. Uvědomte si. že i vy můžete kdykolik kohokoli ztratit a proto nepohrdejte životem stejně jako já…..

Diskuse článku

alt
11.4.2007 17:39

Strasne smutny pribeh....obdivuju te, ze jsi to vsechno vydrzela, ja bych na to urcite nemela....je pravda, ze nevime kdy o koho muzeme prijit.......a to me nekdy desi

alt
Dewil • Upírka 4.2.2007 22:22

Moree : Souhlasim! Neřikám, že věty typu "nikdo se mě neptal, jestli chci žít....." nebo "já život nechci, proč místo mě nemůže žít někdo, kdo o to stojí...." nedávájí smysl, svým způsobem ano, ale každý by si podle mě měl, jak Moree říká, vážit možnosti žít, neubližovat si a snažit se ........Ale netvrdim, že mám pravdu, nebo že se mnou musíte souhlasit, každý má jiný názor........

alt
Moree • Tulačka 29.1.2007 17:57

Přestože je to smutný, je to fakt. Vážím a cením si možnosti žít, protože mojí kamarádce to bylo odepřeno... Každý, kdo si ubližuje a nebo si ničeho neváží, by se měl zamyslet.
Btw.: Tebe obdivuju, tolik si toho prožít a přesto se pokaždý zvednout a jít dál... Před lidmi, kteří to zvládnou, smekám.

alt
seylin • Lady 23.1.2007 14:56

to je hrozny....vazim si toho,koho mam,ale obcas mi taky prijde,ze toho nemam moc....je to smutny,je mi to lito,drz se!

alt
Wara • Lukostřelkyně 21.12.2006 09:55

Celkem hodně tě chápu a je mi líto tvé sestry, ale ponaučení si z toho brát nebudu. Jelikož máma ti zůstala mě ne ...

alt
13.12.2006 07:34

Mno každý by měl být šťastný, i když toho má třeba málo... Váte moje mamka mělaa nádor v mozku a taky jsem si toho prožila...pokaždé , kyž šla na operaci...ta hrůza, ýe bych ji třeba už nikdy nepsatřila.. Bylo to děsný..Včera mi volala a brečela, že rozflákala auto...V ten moment b¨mi jenom blesklou hlavou:: V Které nemocnici leží...zeptala jsem se a ona jen odpověděla, že je v pohodě... ta jrůza která mě pohltila byla tak hrozná, že jsem se klepala strachy....
Takže ANO...člověk by si měl užít a děkovat za každou chvilku , kterou prožije

alt
stevie • Tulačka 10.12.2006 17:08

ja zivot milujem aj ked je na h.... ale aj take dni treba