Příběhy a texty

Vítejte v naší sbírce příběhů, kde můžete objevovat fascinující světy a nezapomenutelné postavy. Ponořte se do široké škály žánrů, jako jsou horor, sci-fi, drama, humor a mnoho dalších. Prozkoumejte osobní zkušenosti, filozofické úvahy a dobrodružné příběhy, které vás vtáhnou do hlubokých emocí a nečekaných zvratů. Vyberte si svůj oblíbený žánr a začněte číst! Probíhá modernizace, teď to úplně nefunguje.

Přidat text
alt

Dan Landa

Recenzearva • Upírka • 29. 1. 2007

Daniel Landa se narodil 4.11.1968 v Praze. V roce 1990 se oženil s Mirjam Müller, která je původem z Německa. Spolu vychovávají dcery Anastázii (1998) a dvojčátka Roxanu a Rozálii (2003). V roce 1988 absolvoval na pražské konzervatoři obor hudebně-dramatický, avšak herectví se věnoval pouze příležitostně.
Jako herec účinkoval v českých filmech - Proč, Černí baroni,... a v německém seriálu "Alles ausser Mord" pro televizní stanici PRO7.

Nejpodstatnější částí Landovy osobnosti je jeho hudební tvorba. Kromě toho, že je Daniel Landa známým zpěvákem, tak si sám skládá hudbu, libreta a píše texty.

Přečíst článek / 18
alt

Rammstein

Názorarva • Upírka • 21. 12. 2006

Historie Ramms+ein

Přečíst článek / 23
alt

Punk not dead

Návodarva • Upírka • 29. 11. 2006

pogo

Přečíst článek / 38
alt

Názor na punk

Názorarva • Upírka • 31. 10. 2006

Punk se v čechách objevuje od 80. let. Kdy začali vznikat, první z českých punkových skupin. (Znouzecnost, E!E, Visací Zámek...) Od té doby se v čechách začal zvyšovat počet lidý co poslouchali tvrdou kytarovou muziku s tvrdými texty. Už tenkrát ste mohli na ulici potkat člověka s čírem ale na pankáče se dřív lidi dívali jinak. Jako na fetáky, magory. Ale kdo nepochopí ten system tak asi si bude tohle myslet pořád. Punku je v čechách víc a víc a pořád ubývá diskantů a hip-hoperů, ale taky víc je těch co si o si myslí, že punk je i blink180, green day, tokio hotel=(pičusové) atd...jenže to má k tomu hodně daleko. Ale bohužel sou i takový debilové co si nechají vyholit hlavi a na záda bundy našít hákovej kříž

Přečíst článek / 33
Městská knihovna