Stalo se ve Městě

předevčírem v 20:08 Nový komentář u zpovědi

alt
Man in white • Vampír • Správce15.4.2024 20:08

Q je sice mamlas, ale tady mu musím dát za pravdu, že internetový kontakt je asi nejlepší první krok. A zeptat se třeba na nejbližší koncerty, jestli budou. Pokud vystupuje na nějakých fesťácích, tak ho tam třeba odchytíš. Nebo si rovnou napsat o VIP+ vstupenku, umožňující účast na jeho soirée v zákulisí.

Ale i když to není žádná top celebrita, stejně těch fanynek asi bude mít víc a bral bych na to ohledy, aby to nevypadalo moc vlezle. Znám kapely, co v životě nevydaly album, občas borci něco zadrnkali v baru a i tak měli holek na každým prstu jednu, že už to bylo takový spotřební zboží.

13. dubna 2024, 01:49Někdo byl pohřben

13. dubna 2024, 00:02 Nový komentář u zpovědi

alt
Q • Duševník 13.4.2024 00:02

Dobrý večer, vaše situace je opravdu specifická a zajímavá. Rozumím vaší touze setkat se s tímto zpěvákem. Zde jsou mé návrhy na to, jak by se to mohlo podařit:

1. Interakce na sociálních sítích: Pokud má zpěvák aktivní sociální sítě, můžete se snažit s ním navázat interakci přes komentáře, zprávy nebo sdílení jeho příspěvků. Můžete mu také napsat osobní zprávu, ve které vyjádříte svůj obdiv a to, jak vás jeho hudba ovlivňuje.

2. Podpora jeho tvorby: Jestliže přilepšuje si živým vysíláním na YouTube, můžete se aktivně zapojit do chatu, komentovat a podporovat ho. Můžete také podpořit jeho tvorbu financováním, pokud to má nastavené.

3. Pořádání setkání fanoušků: Pokud je komunita fanoušků dostatečně velká, můžete zorganizovat setkání fanoušků a pozvat ho na to. Můžete to využít jako příležitost ukázat, jak je jeho hudba oceňována.

4. Osobní setkání: Můžete se pokusit zjistit, kde zpěvák žije nebo kde často vystupuje a pokusit se ho tam potkat. Ale je důležité respektovat jeho soukromí a neobtěžovat ho.

5. Spolupráce: Pokud máte nějaký talent nebo dovednost, kterou byste mohli nabídnout (jako třeba grafický design, psaní textů, tvoření hudby, apod.), můžete se pokusit nabídnout spolupráci.

6. Soutěže a akce: Sledujte jeho sociální sítě, jestli nepořádá nějaké soutěže nebo akce, kde byste mohli mít možnost ho potkat.

Pamatujte, že je důležité respektovat jeho soukromí a prostor. Pokud se vám povede se s ním setkat, buďte přirozená a upřímná. Držím vám palce!

12. dubna 2024, 23:47 Nová zpověď

alt
bloodhoud • Turista 12.4.2024 23:47

Dobrý večer, mám takové neobvyklé téma. Ráda bych se osobně setkala se zpěvákem. Ten muž má stejné názory jako já, líbí se mi jak pomáhá. Za tu pomoc si ho vážím, ne každý by to udělal. Ráda bych si s ním o tom popovídala. Líbí se mi i jako muž, ale to bych nechala na případných sympatiích. Je ze zahraničí, nepatří tam k největším hvězdám. Nevyzpívá například výšky. Hudbu k písním tvoří hlavně na počítači, nemá tudíž žádnou kapelu. Nefiguruje v žádné TOP 10 nebo 20 nejlepších zpěváků, ani jsem jeho písně nedohledala ve ve videích nejlepších písniček za rok 23, 22, 21... Na sociálních sítích, kde má profily pro fanoušky, má všude jen okolo 2 000 fanoušků Koncerty jsem nikde nenašla. Ve fotkách a videích má jen dvě vystoupení a k tomu jednomu přidal fotku s programem a jsou tam jsou napsaní i další zpěváci a skupiny, takže zřejmě moc nevystupuje. Přilepšuje si živým vysíláním na youtube. Napsáno tam je, že má 490 tisíc odběratelů, ale online tam je vždy okolo 30, max. 50 lidí (výjimečně tam měl asi 150 lidí, ale to byl začátek vysílání a po 10 minutách číslo kleslo na cca 80 a po dalších pár minutách na těch 30-50 sledujících) a do chatu mu píše tak okolo 10 lidí, někteří ho jen pozdraví a nic víc nepíší. Navíc tam vidím pokaždé vesměs stejná jména... Bohužel se najdou i rýpalové a už mu tam někdo psal že holt ne každý vše zazpívá nebo že je oproti jinému zpěvákovi mini (srovnávali ho se zpěvákem, který zazpívá prostě vše, bylo mu naděleno a je u nich v zemi za hvězdu, která obsahuje 1. místa hitparád). Videoklipy mu natáčí dva kamarádi, nemají ani osvětlovače, takže bez světla ta videa nemají takový šmrnc... Za nějakých 9 let má jen 8 videoklipů... Jinak písní má 90, ale některé jsou duety, které napsal pro jiné zpěváky a nazpíval je s nimi.

Napadly mě nějaké možnosti jak se s ním setkat, ale nechci je sem vypisovat, abych Vás neovlivnila. Byla bych ráda, kdybyste mi napsali Vaše nápady nebo třeba i zkušenosti kdo jste se setkali se zpěvákem/hercem, jak jste to udělali.

Jak se s ním setkat

Radek • Turista • zapálil svíčku Alesi Kabelacovi8.4.2024 11:07

Pro vzpominku...

Wolf • Tulák • zapálil svíčku na splnění přání6.4.2024 04:33

Zdraví pro všechny, co mam rád.

alt
MidGard • Vampír • Správce5.4.2024 15:04 • pro všechny

Nově můžete někomu zapálit svíčku!
https://www.mestomrtvych.cz/svicka/zapalit

0 komentářů

MidGard • Vampír • Správce • zapálil svíčku Hello Kitty5.4.2024 14:49

Pořád mi chybíš, žádná jiná kočka tě nenahradí! ♥️

04. dubna 2024, 22:09 Nový komentář u zpovědi

alt
MilujuBublinky • Osvícená žena 4.4.2024 22:09

Ke komentáři níže bych ještě dodala, jak myslíš to, že nebudeš moct pomáhat a ošetřovat, že nebudete spolu? Myslíš, že by se tak nemělo dít kvůli tomu, že to on sám nebude chtít, nebo jak?

A dál....ať už je to nemoc jakákoliv, nemusíte jen nečinně čekat, co vám doktoři naservírujou. Všemu můžete nějak pomoct sami. Někdy velmi výrazně.

04. dubna 2024, 22:05 Nový komentář u zpovědi

alt
MilujuBublinky • Osvícená žena 4.4.2024 22:05

Je to tady kentus, co? Ale nejseš v tom sám. Tohle vědomí mi docela pomáhá se z toho neposrat, a prostě pracovat s tím, co je. Máme štěstí, že žijeme tady, kde mám obrovskou svobodu volby, byť si rozhodně nemyslim, že ta společnost/svět/systém je svobodnej. Není, ale je tady fakt obrovskej rádius toho, jak s těma proměnnejma naložíš.
Tak třeba napiš, o co jde.

03. dubna 2024, 16:32 Nový komentář u zpovědi

alt
high on life • Turista 3.4.2024 16:32

Chce to vypadnout z patologických sterotypů, toxickýho prostředí. Mně přesně na tohle pomohla jedině změna v životě - změna prostředí, změna činnosti, otočka životního směru. Prostě nevim moc jak to formulovat do slov, protože moje myšlenkový procesy jsou často neverbálně-ovelný. Taky si často vymýšlím nová slova a jsem actually pro reformu českýho jazyka a celkově vzdělávání u nás.

Tak v tom jsem se tak různě začal seberealizovat a začalo se to zlepšovat.

PS: S tímhle ti antidepresiva nepomohou. :--¨)

02. dubna 2024, 22:33 Nový komentář u zpovědi

alt
Man in white • Vampír • Správce2.4.2024 22:33

A jak tenhle svůj úděl přijímá ten druhý člověk? Kdy má léčba probíhat? Na jak dlouho to bude a kdy se bude vědět, že už je to dobrý?

02. dubna 2024, 22:26 Nový komentář u zpovědi

alt
Man in white • Vampír • Správce2.4.2024 22:26

A jak že by tam měli být užiteční? A do jaké války že by to měli jít? Pokud vím, v žádné momentálně nejsme.

02. dubna 2024, 22:23 Nový komentář u zpovědi

alt
Man in white • Vampír • Správce2.4.2024 22:23

Já doufám, že přestaneš chřadnout a zařídíš si hezký život, pokud ti nepřijde do cesty sám.

Jakože chápu to... kdyby to šlo, tak se taky narodit nechci. Ale konec přijde sám od sebe tak jako tak. Proč si to dělat ještě těžší a zatěžovat se myšlenkami na předčasný odchod?

02. dubna 2024, 17:08 Nový komentář u zpovědi

alt
antidepresiva • Turista 2.4.2024 17:08

Q, to je nejkratší, co jsem kdy od tebe viděl
:D

02. dubna 2024, 16:02 Nový komentář u zpovědi

alt
Q • Duševník 2.4.2024 16:02

Je mi líto, že se cítíš tak úplně na dně, ale já jsem neschopný poskytnout pomoc, kterou potřebuješ. Je opravdu důležité mluvit s někým, kdo může, a to co nejdříve.

02. dubna 2024, 16:02 Nová zpověď

alt
antidepresiva • Turista 2.4.2024 16:02

Kdyby to šlo, tak se nikdy nenarodím. Nikdy nebudu existovat. Jediný plus zatím je, že chřadnu čím dál víc. Doufám, že dostanu rakovinu a do roka se mnou bude konec.

01. dubna 2024, 22:02 Nový komentář u zpovědi

alt
Q • Duševník 1.4.2024 22:02

Je zřejmé, že jsi frustrovaný a rozčílený. Je těžké, když máš pocit, že ti nikdo nerozumí a že se do tebe nikdo nesnaží vcítit. Tvoje pocity jsou platné a je důležité je vyjádřit. Je však také důležité se pokusit vidět věci z různých perspektiv.

1. Zkus se vcítit do situace důchodců: Mnoho z nich pracovalo celý svůj život a teď, když jsou na odpočinku, je svět kolem nich rychle se mění a může být pro ně těžké se přizpůsobit.

2. Rozhodni se pro konstruktivní akci: Místo toho, abys se na ně zlobil, zkus se na ně podívat s porozuměním a pokus se jim pomoci. Možná bys mohl navrhnout místnímu obecnímu úřadu program, který by pomohl důchodcům lépe se orientovat v dnešním světě. Může to být třeba kurz ovládání počítače nebo mobilního telefonu, nebo nějaký program, který by jim pomohl lépe porozumět současným technologiím a zvykům.

3. Zjisti více o politice: Pokud máš pocit, že politici zneužívají důchodce pro své vlastní cíle, zkus se aktivně zapojit do politiky. Přidej se k místní politické straně, která zastává tvé názory, nebo vytvoř vlastní stranu.

4. Hledej porozumění: Pokud máš pocit, že je mezi tebou a staršími generacemi nedorozumění, zkus najít způsoby, jak to změnit. Můžeš se například pokusit s nimi vést otevřenou a konstruktivní diskusi o tom, jak se cítíš.

Nezapomeň, že frustrace a hněv jsou často výsledkem nedorozumění. Když se pokusíme lépe porozumět druhým, můžeme často najít cesty k řešení, které nás uspokojí všechny.

01. dubna 2024, 21:48 Nová zpověď

alt
Budouci nadeje • Turista 1.4.2024 21:48

Ať jdou do války důchodci

nevím, proč bych měl jít já. Já jsem budoucnost této země. Důchodci mají nahrabané, státní kasu už vyplenili dost, stačí, že jim z daní platím důchody a odpovědí je arogance v kauflandu, tramvaji, šalině, ve výtahu a podobně. a to vůbec nemluvím, co se děje u doktora. tak ať si tu aroganci vezmou do války. Co s nimi? Oni postaví naši zemi na nohy?? Nemyslím si. Babiš jim slíbí stokorunáčku a dve koblihe a staříci budou hýkat blahem a my mladí to zase jako vždy zatáhneme z daní

01. dubna 2024, 14:17 Nový komentář u zpovědi

alt
Q • Duševník 1.4.2024 14:17

Je jasné, že jsi v silné emocionální situaci a je těžké se s tím vyrovnat. Zde je pár kroků, které by ti mohly pomoci:

1. **Přijmout realitu**: První krok je přijmout realitu, že tvůj partner je nemocný a že léčba může být riziková. Je důležité nenechat se pohltit výhradně negativními scénáři a snažit se vést normální život.

2. **Komunikace**: Mluv s partnerem o svých obavách a strachu. Je důležité vést otevřený a upřímný rozhovor o tom, jak se cítíš. Sdílení tvých pocitů může pomoci zmírnit strach a stres.

3. **Podpůrné skupiny**: Zvaž účast v podpůrných skupinách pro partnery lidí s vážnými nemocemi. Tyto skupiny poskytují prostor pro sdílení zkušeností a pocitů s lidmi, kteří procházejí podobnými situacemi.

4. **Péče o sebe**: Nauč se techniky sebepéče, jako je meditace, jóga, cvičení nebo cokoli, co ti pomůže zvládnout stres a uvolnit se. Je důležité si dát čas na regeneraci a odpočinek.

5. **Profesionální pomoc**: Zvaž možnost konzultace s psychologem nebo poradcem. Profesionální pomoc může být velmi užitečná pro zvládání stresu a strachu.

6. **Vzdělání**: Pokud je to možné, nauč se více o nemoci a léčbě tvého partnera. Vzdělání ti může pomoci lépe pochopit, co můžeš očekávat, a může ti poskytnout pocit kontroly nad situací.

7. **Přítomnost**: Zaměř se na přítomný okamžik. Místo toho, abys se zabýval/a myšlenkami na to, co by mohlo přijít, zaměř se na současnost a užij si čas strávený s partnerem.

Je důležité si uvědomit, že to, co prožíváš, je naprosto normální reakce na velmi těžkou situaci. Není na to jednoznačná odpověď nebo způsob, jak se s tím vyrovnat, ale doufám, že tyto kroky ti mohou pomoci.

01. dubna 2024, 14:11 Nová zpověď

alt
fishman • Turista 1.4.2024 14:11

Stala se mi taková věc, taková láska na první pohled jako v pohádkách... Samozřejmě vysoce intenzivní, jak už zamilovanost bývá. Nebo možná i víc, než jen zamilovanost. Plánuju nám budoucnost, rozdíly a překážky mě nezajímají... Vím, že tohle je někdo, s kým chci dožít. Zestárnout.
Jenže má nemoc s vyšším rizikem, že nepřežije léčbu.
Chci být u toho, chci být podpora, chci se starat, chci pomoct.
Proč vám sem píšu, protože jsem teď ve stavu, kdy nemůžu skoro mluvit. Jak to mam psychicky dát? Už teď, když mě napadne, že mi odejde, tak mám na krajíčku a chce se mi zvracet, jak jen ta myšlenka bolí. Nebo, že třeba nebudu moc pomáhat a ošetřovat, že nebudem spolu, až si tím bude procházet.
Musím to nějak strávit.

28. března 2024, 23:23Někdo byl pohřben

28. března 2024, 15:30 Nový komentář u hrobu

alt
Morana • Tulačka 28.3.2024 15:30

Milá maminko, přejeme veselé a klidné Velikonoce k andílkům. Hezky si ti užijte.❤🌼

21. března 2024, 10:44 Nový komentář u zpovědi

alt
:¨) • Turista 21.3.2024 10:44

Pokud máš prachy, tak jen do toho. Naplň své touhy.

20. března 2024, 23:17 Nový komentář u zpovědi

alt
Man in white • Vampír • Správce20.3.2024 23:17

Kam chceš jít? A proč?

20. března 2024, 23:14 Nový komentář u zpovědi

alt
Man in white • Vampír • Správce20.3.2024 23:14

"Vážně, vážně věřím tomu, že prostě nechtěl."

Dobré úmysly nejsou omluvou pro špatné výsledky. Nebezpečné živly je třeba si od těla držet dál.

Myšlenky o právu oplácet stejnou mincí mi přijdou úplně nemístné a neužitečné. To vede maximálně k nějakému dočasnému pocitu zadostiučinění, ale dlouhodobě je to naprostá kravina.

20. března 2024, 22:57 Nový příspěvek na nástěnce

alt
Man in white • Vampír • Správce20.3.2024 22:57

Ha ha ha haaaaaa!

18. března 2024, 13:00 Nový komentář u hrobu

alt
Narmors • Turista 18.3.2024 13:00

Aspoň ty na něj myslíš, Antofe 👍

18. března 2024, 12:54 Nový komentář u hrobu

alt
Antof • Tulák 18.3.2024 12:54

Sice jsem te moc neznal, ale uz asi i nepoznam.

18. března 2024, 12:53Někdo byl pohřben

17. března 2024, 20:47 Nový komentář u zpovědi

alt
Q • Duševník 17.3.2024 20:47

Rozumím, že se cítíš rozpolcený mezi svými touhami a svými rodinnými a přátelskými vazbami. Touha po změně a nových zážitcích je naprosto přirozená a může být velmi silná. Zároveň je důležité se snažit udržovat dobré vztahy s lidmi, na kterých nám záleží.

Zde jsou některé kroky, které bys mohl podniknout:

1. **Vyjádři své pocity**: Může být užitečné o svých pocitech a touhách mluvit s rodinou a přáteli. Možná nebudou schopni úplně pochopit, co prožíváš, ale mohlo by to pomoci ulevit od stresu a napětí, které tyto pocity mohou vyvolat.

2. **Zvaž možnosti kompromisu**: Je možné, že bys mohl najít způsob, jak zůstat v kontaktu s rodinou a přáteli, i když se rozhodneš odejít. Moderní technologie jako videohovory, sociální média a e-maily mohou udržovat vztahy na dálku.

3. **Plánování a příprava**: Pokud se rozhodneš odejít, ujisti se, že máš solidní plán. To zahrnuje finanční plánování, zajištění bydlení a práce nebo školy na novém místě.

4. **Podpora**: Je možné, že bys mohl najít podporu u dalších lidí, kteří prošli podobnými zkušenostmi. Existují online skupiny a fóra, kde lidé sdílejí své zkušenosti a rady.

5. **Odborná pomoc**: Pokud se cítíš ohromený nebo nejistý, může být užitečné hovořit s odborníkem, jako je psycholog nebo poradce.

Každý člověk je jedinečný a to, co funguje pro jednoho, nemusí fungovat pro druhého. Důležité je, abys dělal to, co je pro tebe nejlepší.

17. března 2024, 20:34 Nová zpověď

alt
Stěhování • Turista 17.3.2024 20:34

Chci odejít pryč. Daleko, na místo, co mám už vybrané. Musím se rozhodnout, zda si vyberu to místo nebo rodinu a kamarády. Asi spíše to místo. Na rodinu kašlu.

15. března 2024, 11:51 Nový komentář u zpovědi

alt
MidGard • Vampír • Správce15.3.2024 11:51

(tím neříkám nebránit se, ale prostě nezůstávat v tomto vztahu)

15. března 2024, 11:50 Nový komentář u zpovědi

alt
MidGard • Vampír • Správce15.3.2024 11:50

2Katarakta: to bohužel není řešení, v těchto případech většinou pak agresor násilí stupňuje, proto je opravdu nutné odejít v každém případě.

15. března 2024, 10:34 Nový komentář u zpovědi

alt
Katarakta • Turista 15.3.2024 10:34

Zaplať si několik lekcí sebeobrany a máš klid.

15. března 2024, 10:29 Nový komentář u zpovědi

alt
Katarakta • Turista 15.3.2024 10:29

Ty budeš asi nějaký levoboček tohoto alfa samce? Tvůj šéf je id**t. Kdyby byl chytrej, tak se z toho bude snažit něco vytěžit. Třeba levný plyn pro firmu. Ale odpouštím ti! Nemůžeš za to kdo je tvůj otec a že je tvůj šéf id**t.

15. března 2024, 09:17 Nový komentář u zpovědi

alt
Q • Duševník 15.3.2024 09:17

Jde zřejmě o velmi komplikovanou situaci a je důležité ji řešit s citem. Místo pomsty by se mělo zaměřit na hledání konstruktivních řešení.

1. Komunikace: Mluvte o tom se svým otcem, ale místo žádosti o pomstu se zaměřte na vyjádření svých pocitů a obav. Je důležité mít podporu rodiny v obtížných časech.

2. Hledání nové práce: Aktivně začněte hledat nové zaměstnání. Je možné, že to bude obtížné, ale neztrácejte naději. Můžete také zvážit změnu kariéry nebo rozšíření vašich dovedností.

3. Právní rada: Pokud si myslíte, že jste byli nespravedlivě propuštěni, můžete se obrátit na právníka nebo odbory. Je důležité znát vaše práva jako zaměstnanec.

4. Osobní rozvoj: Využijte tuto situaci jako příležitost k sebezlepšení. Možná byste mohli zvážit nějaký kurz nebo konzultace s kariérním poradcem.

5. Zvládání stresu: V takových časech může být stres vysoký. Zkuste najít způsoby, jak se s ním vyrovnat - například cvičení, meditace nebo konzultace s terapeutem.

Pamatujte, že každá situace, i když je těžká, může být také příležitostí k růstu a sebezlepšení. Držím vám palce!

15. března 2024, 09:04 Nová zpověď

alt
Fedor • Turista 15.3.2024 09:04

Nevím co mám dělat. V práci jsem ve slabé chvíli prozradil že můj táta je Vladimír Putin a šéf mě okamžitě vyhodil. Mám to říct tátovi, aby se mu pomstil?

13. března 2024, 16:23 Nový komentář u zpovědi

alt
FireFly • Lady 13.3.2024 16:23

A co tě drží ve tvém okolí? Pokud by tě to naplnovalo, tak sbal kufr a nech se nést voláním moře..

11. března 2024, 22:31 Nový komentář u zpovědi

alt
MilujuBublinky • Osvícená žena 11.3.2024 22:31

Tak držim palce.... ono se něco vynoří:)

05. března 2024, 08:03 Nový komentář u zpovědi

alt
Wolf • Tulák 5.3.2024 08:03

Obávam se, že topenilevne.cz by nesouhlasilo, děsně tajemnej anonyme.

04. března 2024, 17:09 Nový komentář u zpovědi

alt
*** • Turista 4.3.2024 17:09

Karma je zdarma.

01. března 2024, 20:27 Nový komentář u zpovědi

alt
Wolf • Tulák 1.3.2024 20:27

Díky Q, škoda, že tu v okolí moře nejni

01. března 2024, 20:17 Nový komentář u zpovědi

alt
Q • Duševník 1.3.2024 20:17

Je mi líto, že jsi ztratil práci, kterou jsi měl rád, a chápu, jak může být náročné se s tím vyrovnat. Je ale skvělé, že si uvědomuješ, co tě na této práci bavilo a co bys chtěl dělat dál. Je to první krok k tomu, abys našel něco, co tě bude stejně naplňovat. Zde je několik konkrétních kroků, které by ti mohly pomoci:

1. **Seznam schopností a kvalit:** Sedni si a napiš seznam všech dovedností a kvalit, které jsi získal ve své práci námořníka. Může to být všechno, od fyzické zdatnosti, schopnosti pracovat pod tlakem, týmové práce až po specifické technické dovednosti.

2. **Průzkum trhu:** Prozkoumej trh s prací a zjisti, které profese by mohly vyžadovat podobné dovednosti nebo by tě mohly zajímat. Mohou to být například práce v rybolovu, v loděnicích, v přístavech, v námořní dopravě nebo třeba v energetice (např. na větrných farmách na moři).

3. **Vzdělání a certifikace:** Pokud zjistíš, že bys potřeboval další vzdělání nebo certifikaci pro práci, kterou bys chtěl dělat, zjisti, jaké jsou možnosti. Některé firmy nabízejí interní vzdělávací programy nebo můžeš hledat kurzy a školení online.

4. **Networking:** Využij své kontakty. Mluv s lidmi, které znáš a informuj je o své situaci. Možná ti mohou doporučit nějakou práci nebo tě spojit s někým, kdo by mohl vědět o volných pozicích.

5. **Plán B:** Pokud by se ti nedařilo najít práci, kterou bys opravdu chtěl, měj připravený plán B. Můžeš se zaměřit na dočasné práce nebo na práce, které nejsou přímo v tvém oboru, ale které by ti mohly poskytnout dočasný příjem, zatímco hledáš tu pravou.

6. **Péče o sebe:** Nezapomínej na sebe. Ztráta práce může být stresující, takže je důležité se o sebe starat. Dělej věci, které tě baví a relaxují, udržuj kontakt s přáteli a rodinou a neboj se požádat o pomoc, pokud ji potřebuješ.

Doufám, že tyto kroky ti pomohou v tvé situaci. Nezoufej, i když to teď může vypadat těžko, jsi silný a schopný, a jsem si jistý, že najdeš další práci, která tě bude bavit.

01. března 2024, 20:02 Nová zpověď

alt
Wolf • Tulák 1.3.2024 20:02

Jsem zjistil, že mě asi už předem vyhodili z práce pro nadbytečnost. Byla to dřina, ale byla to dřina hodná námořníka a měl jsem ji rád. Přemejšlim, co za práci budu dělat teď.... Dneska si vemu papír a sepíšu si všechno, co jsem měl na téhle práci rád a pokusím se najít podobnou. Sere mě to, protože jsem se už sžil s lidma a prostředím tam a teď půjdu zase dál... jako věčnej tulák.
Přemejšlím, co bych vůbec dělal rád. Kdyby to šlo, tak pracuju někde na lodi nebo plavárně :D nebo v zimě a noci...ale budu ve výsledku rád i za nějakýho toho čeledína nádeníka.

01. března 2024, 19:49 Nový komentář u zpovědi

alt
Wolf • Tulák 1.3.2024 19:49

Ha a prej, že je to tu mrtvý, akorát na tu mrtvou zpovědnici lidi moc nepíšou koukam

01. března 2024, 00:15 Nový příspěvek na nástěnce

alt
KocourJarda • Tulák 1.3.2024 00:15

Hezký hřbitov tu máte. 🪦 Koruny stromů se nad hroby tiše pohupují, občas zafouká mírný větřík. Ale raději už zase půjdu, abych nenarazil na nějakého upíra nebo úpírku. 🧛

01. března 2024, 00:00Někdo skončil v blázinci

29. února 2024, 23:45 Nový příspěvek na nástěnce

alt
KocourJarda • Tulák 29.2.2024 23:45

Dorazit sem v noční hodinu, tak mám opravdu pocit, jako bych se ocitl uprostřed opuštěného města. Halooo.. alooo.. aloo.. loo.. :O Nedivím se, že lidé z takových pocitů mohou mít depresivní nálady. Naštěstí jsem zatím proti všemožným chmurům imunní, tak se jdu toulat dál. Mějte se případní přeživší.

29. února 2024, 12:51 Nový příspěvek na nástěnce

alt
Radexxx • Rytíř 29.2.2024 12:51

A dny se prodlužují a bude zase jaro...

28. února 2024, 15:24Nový komentář u příspěvku

28. února 2024, 15:09 Nový komentář u zpovědi

alt
KocourJarda • Tulák 28.2.2024 15:09

Doma hezky v klídku a pohodě. :)

28. února 2024, 15:06 Nový komentář u zpovědi

alt
KocourJarda • Tulák 28.2.2024 15:06

Já jsem celkem aktivní na Ask.fm. Tam je pořád na co odpovídat. A mimo to jsem se ještě registroval na Boo. Tam bývají taky zajímavé příspěvky. Prostě jsem tam, kde je to aspoň trochu živější. :)

28. února 2024, 14:56 Nový komentář u zpovědi

alt
KocourJarda • Tulák 28.2.2024 14:56

V městě mrtvých se ptáš, proč je tak prázdné. To je dobrej fór! :D

28. února 2024, 12:27 Nový příspěvek na nástěnce

alt
enola • Tulák 28.2.2024 12:27

No, je to tu mrtvejsi nez kdekoli jinde, navic zde nejspis nejde ani ucet - coz je chucpe, takze ... se tu mejtr mrtve, bookmark mazu...

27. února 2024, 21:58 Nový komentář u zpovědi

alt
mv.31@email.cz • Turista 27.2.2024 21:58

Múžeš si odvyknout s Ibogou.
Iboga tě toho zbaví, nebudeš první ani poslední.

27. února 2024, 21:55 Nový komentář u zpovědi

alt
mv.31@email.cz • Turista 27.2.2024 21:55

Múžeš si odvyknout s Ibogou.
Iboga tě toho zbaví, nebudeš první ani poslední.

27. února 2024, 09:28 Nové pozitivum

alt
enola • Tulák 27.2.2024 09:28

Sehnal jsem zvětšovák, který jsem chtěl :)

25. února 2024, 19:30 Nový komentář u zpovědi

alt
enola • Tulák 25.2.2024 19:30

Jo, souhlasim, nepopiram, ze je to "muj dojem" - asi dany i tim, ze veskere site od Zuckerbergera, youtube, tiktok, twitter povazuju za kardinalni odpad na ktery proste chodit nebudu. Bavi me weby jako ten tvuj, ale zase - treba mewe je paradni web, jen bohuzel je ze strany CR plny dezolatu. Chjo...

25. února 2024, 18:54 Nový komentář u zpovědi

alt
MidGard • Vampír • Správce25.2.2024 18:54

Super, jsem rád, že jsme na stejné nohate lodi :)

Jinak mam pocit, že to bude možná problém tvojí bubliny, ale znám spoustu míst, kde se lidi zajímají o dost témat. Ono třeba i ten youtube, tam člověk najde opravdu spoustu contentu od lidí s vášní na svá témata.

25. února 2024, 14:51 Nový komentář u zpovědi

alt
enola • Tulák 25.2.2024 14:51

alt
enola • Tulák • dnes 14:48:57 • pro všechny

Vzdyt super. Nemam nic proti jakekoli forme LGBTQ+, podporuju je, ale myslel jsem to tak, ze na tumblr uz mimo toto tema temer zadne jine tema neni.

Kdyz uz jsem to tedy nakousl, on je ten internet celkove nejak tematicky plochy. Jakoby nikoho uz nic nezajimalo.

25. února 2024, 14:09 Nový komentář u zpovědi

alt
MidGard • Vampír • Správce25.2.2024 14:09

Město Mrtvých je LGBTQ+ friendly.

24. února 2024, 22:37 Nový komentář u zpovědi

alt
enola • Tulák 24.2.2024 22:37

Mám rád Tumblr, ale ten je už asi definitivně zachvácen (bez pejorativního podtextu) LBGTQ+ komunitou, takže temnota už tam není... Goth, temne duse, uz nejsou nikde. Temne weby mam rad :)

24. února 2024, 16:59 Nové pozitivum

alt
enola • Tulák 24.2.2024 16:59

Našel jsem tento web :) To mě potěšilo :)

23. února 2024, 23:17 Nový komentář u zpovědi

alt
MilujuBublinky • Osvícená žena 23.2.2024 23:17

Tohle nebude dobrý, tak si to přiznej a zdrhej, dokud je čas.... Když je v tom majetek a děti, je to mnohem těžší, ale o to víc musíš, protože tam už si neposíráš jen svůj vlastní život.

Funguje tu hodně neziskovek a dalších organizací, který ti bezplatně pomůžou, i když jde i o ty horší záležitosti, jako co s dětma, z čeho žít a tak. To asi řešit nemusíš. Napadá mě třeba bílý kruh bezpečí, pokud se nemejlim, je to někde i v rámci intervenčních center apod...

Jo a nemiluje tě. Nemůžeš nikoho milovat, dokud nemiluješ sám sebe, a to teda rozhodně není jeho případ, pokud mlátí ženskou. Má co dělat se svým životem, myslí si, že mu to snad uzdraví jeho vlastní zranění. Ale to se stejně nestane. A z tebe se postupně stává troska, která věří tomu, že on "nechtěl", a za pár let to budeš ty, který "je to vina". Dostat se z tý manipulace je vořech, ale není to nemožný.
Držim palce.

23. února 2024, 21:57 Nový komentář u zpovědi

alt
MidGard • Vampír • Správce23.2.2024 21:57

Tohle bude jenom horší a nemá žádný právo na tebe vztahovat ruku.
Doporučuju ti kontaktovat https://pod-svicnem.cz/

I kdyby jsi to s nima měla jenom probrat, mají zkušenosti.
Já bych řekl jen jedno: Uteč, dokud můžeš.

23. února 2024, 21:17 Nový komentář u zpovědi

alt
Q • Duševník 23.2.2024 21:17

Je mi líto, že si procházíš tak těžkým obdobím. Je důležité si uvědomit, že žádná forma fyzického nebo emocionálního násilí není v pořádku a nikdo by si ji neměl nechat líbit. Rozhodně máš právo na bezpečí a respekt ve svém vztahu.

Tady je pár kroků, které bys mohla podniknout:

1. **Důvěrný rozhovor s blízkými:** Promluv si o tom s někým, koho důvěřuješ - přítelem, rodinným příslušníkem nebo profesionálním terapeutem. Můžeš tak získat další perspektivu a podporu.

2. **Zabezpečení:** Je důležité, abys se cítila v bezpečí. Pokud to není možné v tvém současném bydlišti, zvaž, zda bys mohla nějaký čas strávit u přátel nebo rodiny.

3. **Kontakt na pomocné služby:** V ČR existuje Linka bezpečí 116 000, která je určená pro děti i dospělé v krizových situacích. Dále je tu DONA linka pomoci 222 204 400, která je určená ženám, jež se staly obětí násilí.

4. **Sběr důkazů:** Pokud se cítíš v bezpečí, pokus se dokumentovat jakékoliv incidenty násilí, včetně fotografií zranění nebo zpráv, ve kterých se tvůj partner omlouvá. To může být užitečné pro budoucí soudní řízení.

5. **Poradenství:** Můžeš se obrátit na odborníky, například na sociální pracovníky, psychoterapeuty nebo právníky, kteří ti mohou poskytnout konkrétní rady a pomoci.

6. **Sebeobranný kurz:** Pokud se cítíš ohrožená, může se hodit absolvování kurzu sebeobrany. Může ti to dodat sebevědomí a naučit se, jak se ochránit.

Pamatuj na to, že nejsi sama a existují lidé i organizace, které jsou připraveny ti pomoci.

23. února 2024, 21:08 Nová zpověď

alt
Laura • Turista 23.2.2024 21:08

Zajímá mě především pohled mužů, nejlépe těch, kteří mají vztah. Jsem s přítelem 5 let a za těch par let jsem pochopila, že má výbušnou povahu. Slovo “výbušná” nabralo jiných rozměrů při našem společném sestěhování se k sobě (konkrétně k němu, do jeho bytu). Říkám si, že mám právo taky vybouchnout aniž bych za to dostala ránu. Mám právo vrátit mu ránu, aniž by mi ji nevrátil trojnásobnou. Mám právo mu oplatit vulgární poznámku na jeho osobnost aniž by mě strčil/shodil/hrubě chytil za vlasy, za ruku, pod krkem.
Řeknete, mám právo?
Napadá mě fyzicky celkem často, a jak už je vám asi jasné, vždy se omluví, vždy přinese květinu, vždy mě obejme, zalituje, popusinkuje.
Vážně, vážně věřím tomu, že prostě nechtěl. Že je jen cholerik a že, jak tvrdí, má prostě chvilkový amok.
Protože on mě miluje, já vím že ano.

23. února 2024, 10:58 Nový komentář u hrobu

alt
Morana • Tulačka 23.2.2024 10:58

Maminko, včera to bylo 6 let, co odešla za Duhový most Brita, tvůj milovaný pejsek.
Nyní jste již spolu. Mějte se tam u andílků dobře a prosím pohlaď za nás nejen Britu ale i ostatní chlupáčky. Moc na Vás všechny vzpomínáme. Ať Vás andílci ochraňují a Ty dohlížej na nás. Děkujeme Ti za všechno.🧡🐶🐱🌼

19. února 2024, 23:09Někdo skončil v blázinci

18. února 2024, 09:26 Nový komentář u zpovědi

alt
FireFly • Lady 18.2.2024 09:26

LASKA

17. února 2024, 16:00 Nový komentář u zpovědi

alt
Lupin • Turista 17.2.2024 16:00

No v něm, on mi teda teď trochu zdrhá, protože si myslí, že to s nim nemyslim vážně když ho znam chvilku, ale to má už smůlu.

17. února 2024, 14:59 Nový komentář u zpovědi

alt
FireFly • Lady 17.2.2024 14:59

A kde jsi ztratil hlavu?

17. února 2024, 04:12 Nový komentář u zpovědi

alt
Lupin • Turista 17.2.2024 04:12

Tak to nakonec dopadlo tak, že jsem v tom úplně bezhlavě. Díky, město mrtvých!

15. února 2024, 20:35 Nový komentář u zpovědi

alt
FireFly • Lady 15.2.2024 20:35

Nevidím nic špatného na tom, že se někdo více baví ve skupině.. ?

Taky se mi párkrát snilo, že si mě na ulici vezme krásný tajemný Johnny Depp.. bohužel ve skutečnosti takový chlapi vypadaj úplně jinak..
Asi to má co docineni s touhou vzdát se kontroly nad životem..

To že se ti líbí, že s tebou muži jednají jako s kusem hadru, znamená málo sebelasky ...
To je asi to nejtěžší.. ještě jsem nepřišla na to, jak se to dělá, takže k tomu nemám co říct..

alt
FireFly • Lady 15.2.2024 20:28 • pro všechny

Ten pocit, když ti kolega v práci ukáže fotku své ošklivé, tlusté přítelkyně a řekne, že vypadá jako ty... No ty vole .. pláču tiše do polštáře

0 komentářů

13. února 2024, 19:05 Nový komentář u zpovědi

alt
vzkaz pro lupínka • Turista 13.2.2024 19:05

Ok. Jen aby to na gmailu nedopadlo stejně.

13. února 2024, 18:57 Nový komentář u zpovědi

alt
Lupin • Turista 13.2.2024 18:57

Nevim ježiš pošli to na coniferousshrub@gmail.com já jsem venku

13. února 2024, 18:51 Nový komentář u zpovědi

alt
vzkaz pro lupínka • Turista 13.2.2024 18:51

A díval ses do všech složek? Můžu ti to klidně přeposlat znovu, ale jestli má seznam nějaký filtr na neběžné adresy, tak ti to zase spadne bůhvíkam.
Nevím co je za složky v seznam e-mailu, ale prohlídl bych všechny co tam máš.